Home Candidati Firme Despre Angajat.ro Jobs Publicitate Contact Pagina Consultantului
Angajat.ro

CREDO

Ca să devină o ţară modernă, România a avut nevoie de drumurile şi căile ferate construite în timpul lui Carol I. Ca să devină o ţară modernă a Europei de astăzi, România are nevoie de resursa umana performanta, de oameni potriviti in locurile potrivite. Şi tocmai pentru că România este o ţară în continuă modernizare, reţetele de succes internaţionale trebuie aplicate cu grijă.

Angajat.ro isi propune sa ofere servicii de inalta calitate actorilor pietei fortei de munca, in conditiile concrete ale pietei romanesti de azi. Ne vom dezvolta prezenta si serviciile pentru a fi parte din dezvoltarea mediului economic in care ne manifestam.


Angajat.ro a fost fondat în 2004, în Romania, Iasi. De la bun început am fost dedicaţi dezvoltării de noi tehnologii şi construirii unei relaţii pe termen lung, reciproc avantajoasă, cu clienţii noştri (companii şi candidaţi).

Ceea ce am dorit noi a fost oferirea unor servicii de calitate ,gratuite de postare a anunturilor cu joburi si gasirea potentialilor candidati fara prea mult efort.


B.Cu ce ne ocupăm


B.1.Pentru candidaţi

Angajat.ro este locul din care vă puteţi direcţiona cariera. Puteţi să ataşaţi CV-ul dvs. pentru a fi accesat de companii, să citiţi anunţuri de job, să primiţi mesaje e-mail despre noile job-uri care vă interesează, să accesaţi informaţii despre salariile corespunzătoare unor poziţii diverse, să primiţi sfaturi avizate despre carieră şi metodele de găsire a unui job, să accesaţi profilul diferitelor companii, să discutaţi subiecte “fierbinţi” în cadrul secţiunii forum ,astfel încât să accesaţi doar informaţiile care vă interesează.

B.2.Pentru angajatori

Angajat.ro oferă o combinaţie unică de soluţii online şi offline de recrutare, satisfăcând toate cerinţele clienţilor- indiferent dacă se doreşte primirea unor CV-uri ca răspuns la anunţurile de job sau utilizarea motoarelor avansate de căutare pentru identificarea talentelor pe care le căutaţi .

Oricare ar fi necesităţile dvs., de la publicarea de anunţuri de job gratuite până la recrutarea finală a potentialilor angajati, noi vom coopera cu dvs, pentru a ne asigura că strategia dvs. de personal corespunde strategiei dvs. de afaceri.Puteţi fi siguri că beneficiaţi de servicii la cel mai înalt nivel.


Ghidul utilizatorului http://www.angajat.ro/

Daca in trecut nu exista un ghid al site-ul http://www.angajat.ro/, echipa Angajat.ro s-a decis ca ar fi oportun sa vina in intimpinarea utilizatorului cu un ghid ce contine detalii asupra modului de utilizare a acestui site. Acest lucru este datorat in mare masura de nenumaratele cerinte venite din partea celor care sunt utilizatori fideli ai site-ului.

1.Pentru sectiunea \" Candidati\":
In primul rind daca utilizatorul opteaza pentru sectiunea \"Candidati\" al site-ului trebuie sa introduca parola ce i-a fost trimisa in casuta de email (ex: mailto:dassy@yahoo.com)

Dupa introducerea numelui de utilizator (ex:dassy@yahoo.com) si a parolei(ex:125976),respectiva persoana poate opta pentru una din cele doua variante:

a. Optiunea \"Oferte pentru care ati optat\".

Ce putem spune despre acesta varianta?

Dupa ce utilizatorul si-a tastat toate cele necesare pentru a-si activa contul de pe Angajat.ro (Ex: utilizator: dassy@yahoo.com,parola:125976) ,el poate alege unul din joburile aflate in partea stinga a site-ului(vizual spunind) pe tipuri de \"Domenii\"ce ii corespund cel mai bine pregatirii profesionale(ex:\"Domeniu\":IT HARDWARE-job:SC STRONG PC SRL cauta inginer experienta in domeniul IT HARDWARE).

Candidatul poate opta pentru a anula in caz de razgindire asupra jobului ales prin apasarea casutei ”anuleaza aplicarea”.Astfel se anuleaza alegerea facuta initial nemaiexitind dubii cu privire la respectiva aplicarea nedorita .

b. Optiunea\"Creare/modificare CV\":

Aici va puteti scrie toate datele necesare intocmirii CV dumneavostra . Pentru a putea fi vizualizate in ultima instanta de viitorul angajator(firma).

Rugamintea site-ului Angajat.ro este ca dupa ce ati primit parola cit si contul de utilizator al siteului imediat sa va completati CV.

Mentionam ca cei care vor completa CV au mai multe sanse decit cei care nu au facut acest lucru.

De ce?

Angajatorii(firmele) nu pot sa va cheme la interviu in caz de accept doar pe baza unei simple adrese de email.Acesta nu poate spune totul despre dumneavoastra.

Trebuie sa precizam ca spatiile marcate cu \"*\" (rosu) sunt obligatorii iar cele cu verde\"*\" sunt preferentiale.Acest lucru ramine la latitudinea dumneavostra daca o faceti!!

c. Optiunea \"Atasare/modificare foto\":

Angajatorii prefera CV-urile, care au poze ,pentru a-si face o parere despre viitorul angajat.Acest lucru ar scuti anumite inconveniente aparute pe parcursul unui interviu.

Este foarte important pentru o persoana cu experienta in selectie si recrutare de personal aspectele legate de \"body language\"(expresiile corpului).

Bineintels ca puteti opta pentru a va afisa poza sau nu.

Toate datele despre dumneavostra respecta politica de confidentialitate a site-ului www.angajat.ro.
Pentru a va introduce o poza trebuie doar sa optati pentru casuta \"browse\".

Dupa aceasta operatiune pentru a finaliza postarea pozei in CV dumneavostra trebuie apasat pe casuta: \"actualizare imagine\".
Pentru a iesi si reveni la pagina principla apasati intotdeauna casuta \"pagina principala\".

d. Optiunea \"Cautare\":

Acesta optine este un \"engine\" de cautare a jobului pe care il doriti dumneavostra.

Puteti opta la o cautare:
dupa “domenii”.

dupa “tip de contract”.

post “post”.


2. Pentru sectiunea \"Firme\":
Acesta sectiune este adresata in mod special firmelor,cuprinzind posibilitatea ca firma sa isi introduca un anunt de angajre,sa il stearga,etc.
Situatia este identica ca si la candidati sub aspectul intrarii in contul pe care l-a solicitat pe site.

Sectiunea \"Firme\" cuprinde doua subcategorii:

a) Optiunea \"Oferta de locuri de munca\":

Cuprinde sectiune unde fima isi poate posta anuntul pe care si-l doreste conforma propriilor cerinte interne.

Pentru a introduce un loc de munca nou trebuie ca firma sa apese pe casuta \"introduceti un loc de munca\".

Pentru locul de munca dorit a fi pus spre postare firma nu ii ramine decit sa completeze spatiile referitoare la data introducerii,data expirarii,abilitati, solicitari,salariu,tipul de contract noului loc de munca.

Pentru a putea fi vizualizat locul de munca de posibilii candidati,firma trebuie sa apese pe casuta \"adauga\".

In caz ca respectiva firma a gresit ceva sau pur si simplu s-a razgindit la anumite aspecte asupra locului de munca si doreste anularea acestuia nu trebuie decit sa apese pe casuta “anuleaza “ si astfel respectivul loc de munca va fi sters din baza de date a locurilo de munca a http://www.angajat.ro/

b) Optiunea \"Modificare informatii \":

Este utila pentru administratorul siteului www,angajat.ro (privind gestionarea eficienat a resurselor site-ului )in caz ca exista anumite probleme pe care le-ar intimpina o firma in postarea unui anunt sau a obtinerii unor informatii despre facilitatile pe care le ofera http://www.angajat.ro/

Aici firmele isi pot scrie numele(denumirea firmei),persoana de contact(reprezentantul firmei),adresa de email si eventual telefonul unde poate fi contactata respectivul reprezentant al firmei.

Speram ca v-am putut fi de un real folos prin prezentarea pe scurt a modului cum poate fi utilizat acest site.

Echipa Angajat.ro
User :
Parola:
candidati
firme
Log In
Ati uitat parola?
Firma noua | Candidat nou
   
 Model CV
 Model scrisoare de intentie
 Sfaturi
 Sugestii si propuneri
Utilizatori on-line: 0