1st line Operations (Hungarian speaker)

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

With these skills you are a great candidate:

  • Good communication skills;
  • Team working oriented;
  • Ideally previous work experience within a busy customer service centre in a Telecoms, Data Centre or IT
  • Good knowledge of Hungarian language

Descrierea jobului

Your day to day:

  • 1st Line Operations of Vodafone Network in a multi-vendor environment.
  • Monitors, and maintains Vodafone Hungary Network, dispatches field and 2nd line personnel, performs network troubleshooting activities, provides reports and follow up in order to reach the agreed Network and NOC KPI’s.
  • In collaboration with 2nd Line Operations teams, work out procedures related to the analysis of alarms in order to detect and eliminate faults.

Descrierea companiei

APT Resources & Services SRL

Cu o prezență de peste 24 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor.

Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: [email protected]; phone: +40 21 222 13 03

Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7

Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638

APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.