Administrative staff/Front desk officer

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Cumpanasu si Asociatii recruteaza studenti sau absolventi de facultate pentru pozitia de administrative staff/front desk officer.

Pentru a fi selectat, candidatul trebuie sa cunoasca la nivel avansat limba engleza (cunoasterea limbii italiene constituie un avantaj) si programele din pachetul MS Office, cu precadere Word. De asemenea, trebuie sa dea dovada de o buna organizare, capacitate de prioritizare si planificare a sarcinilor de lucru, sa fie atent la detalii si sa aiba abilitati de comunicare si relationare atat cu colegii cat si cu clientii.

Descrierea jobului

In calitate de administrative staff/front desk officer, va fi responsabil in principal de indeplinirea diverselor sarcini de secretariat (de exemplu: preluarea sau initierea apelurilor telefonice, evidenta corespondentei primite sau trimise prin posta, precum si distribuirea acesteia, indosarierea documentelor, arhivare, etc.), pastrarea evidentei dosarelor, formatarea si/sau revizuirea documentelor, depunerea/ridicarea de documente de la diverse autoritati publice (instante judecatoresti, birouri notariale, companii, oficii ale registrului comertului, etc.), mentinerea legaturii cu diversi furnizori/colaboratori ai societatii, efectuarea unor traduceri la nivel intern.
Programul de lucru este 9:00 – 18:00, respectiv 11:00 - 20:00. In cazul studentilor suntem flexibili in stabilirea programului.

Descrierea companiei

Societate de Avocati.