Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
RESPONSABILITĂȚILE POSTULUI
- pregătirea materiilor prime, a echipamentelor de bucătărie și întreținerea suprafețelor de lucru pentru prepararea hranei la timp și de calitate
CERINȚELE POSTULUI
- ajutarea bucătarilor la prepararea produselor culinare, în conformitate cu rețetele existente
- realizarea mise–en-place-ului pentru bucătărie și aprovizionarea postului de lucru
- verificarea stocurilor de materii prime, semipreparate și produse finite, la începutul fiecărei ture de lucru
- executarea sarcinilor preliminare gătitului: sortarea, curățarea, spălarea, divizarea etc
- depozitarea și etichetarea materiilor prime a semipreparatelor și a produselor finite în conformitate cu legislația în vigoare
- verificarea termenelor de valabilitate; eliminarea alimentelor al căror termen de valabilitate a expirat
- întreținerea ustensilelor din bucătărie și a echipamentului din dotare
- debarasează și asigură curățenia în bucătărie
- evacuarea deșeurilor menajere rezultate în urma procesului de producție
- completarea înregistrărilor în domeniul HACCP, specifice secției unde își desfășoară activitatea (ex.: grafice monitorizare temperatură, schimb ulei, spălare dezinfectare ouă, fișă de igienizare etc)
- spălarea și dezinfectarea mâinilor ori de câte ori este nevoie pentru evitarea eventualelor contaminări ale preparatelor
BENEFICII
-
salariu fix
-
bonuri de masă
-
card de sănătate în reţea privată
-
bonus pentru recomandare de personal
-
spor de fidelitate în companie
- prime de Pasti si Craciun