Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
DNATA CATERING din România furnizează pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă (AIHCB): servicii de alimentaţie publică pe Terminalul Plecări din AIHCB prin unităţi de tip: fast-food, snack-bar, cafenele şi restaurante şi servicii de catering la bordul aeronavelor.
Serviciile de alimetaţie publică mai sunt furnizate şi in saloanele business şi VIP.
DESCRIEREA POSTULUI:
Pregatirea produselor alimentare si indeplinirea cererilor clientilor prin standardele solicitate de companie.
RESPONSABILITATI:
• Respecta retetele de productie si modul de prezentare a produsului finit conform instructiunilor companiei;
• Verifica specificatia de meniu si detaliile de preparare a alimentelor;
• Se asigura ca produsele alimentare corespund permanent si pe deplin cererii clientului, in ceea ce priveste cantitatea, calitatea, costul si timpul de productie;
• Se asigura ca toate produsele utilizate sunt in conformitate cu procedurile si standardele companiei si legislatiei in vigoare.
Program de lucru full time: 12 cu 24 si 12 cu 48 (ture zi/noapte); doua zile lucratoare cu doua zile libere (in ture:7 - 19); 9 ore/5 zile consecutive.
Ce cautam:
• Studii medii;
• Bune abilitati de munca in echipa;
• Experienta in industrie nu este obligatorie.
BENEFICII:
• Salariu fix + spor vechime totala in munca + spor de noapte + spor de weekend;
• Tichete de masa, masa calda, transport, alte facilitiati conform Contractului Colectiv de Munca;
• Contract de munca pe perioada nedeterminata;
• Planuri de dezvoltare profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei.