Ajutor operator masini de print digital

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Activitatea consta in supravegherea echipamentelor si alimentarea lor cu obiecte in vederea imprimarii (pixuri, brichete, brelocuri, cartoane) plus operare masini la nivel de incepator. Ai un avantaj (dar nu este obligatoriu) daca ai experienta in productia publicitara si ai mai printat pe orice echipament digital (plotter, cutter-plotter, laser printer etc) sau ai operat orice tip de masina/utilaj.

Cel mai important este sa vrei sa inveti!!

Trebuie sa fii obisnuit cu lucrul sub presiunea unor termene limita si sa ai un minim de inclinatii tehnice ca sa intelegi principiul de functionare al utilajelor.
De asemenea trebuie sa fii dispus sa faci ore suplimentare (platite) cand sunt comenzi multe.

Descrierea jobului

Job-ul tau consta in operarea diferitelor echipamente digitale (Imprimante UV, plotter, cutter-ploter etc.), supravegherea lor si alimentarea cu diverse materiale; hartie, autocolante s.a.m.d.
Esti de asemenea responsabil cu intretinerea minima a echipamentelor (pentru interventii in caz de defectiune avem specialisti de service)

Oferim salariu fix, ore suplimentare platite si alte beneficii (servicii medicale, prime)

Descrierea companiei

Companie cu peste 20 de ani de experiență pe piața de tipar digital și producție publicitară.
Numărul de peste 2.200 de clienți pe an, în continuă creștere, arată că ne facem treaba cu pasiune și profesionalism.
Cei peste 25 de colegi alcătuim o echipă tânără și unită, capabilă să facă față oricărei provocări.
Media vechimii în companie este de peste 7 ani – nici nu-ți dai seama cum trece timpul când lucrezi cu plăcere și înveți mereu lucruri noi!