Cerinte:
-studii superioare de specialitate;
-cunoasterea standardelor de calitate din industria alimentara;
-abilitati de planificare, organizare si coordonare a activitatilor desfasurate;
- persoana dedicata, flexibila;
-experienta intr-un post similar constituie un avantaj.
Responsabilitati:
-Participarea la receptii si verificarea materiilor prime si a ingredientelor care se receptioneaza (calitate, etichetare, documente). Se completeaza registrul de receptie, se intocmesc documente de receptie.
- Verificarea, prin sondaj, a produselor care sunt pregatite catre livrare si pregatire declaratii de conformitate, document igienizare mijloc de transport, copii CSV. Verificare temperatura si igienizare masini.
-Verificarea starii de sanatate si a echipamentului de lucru ale tuturor angajatilor la inceperea programului de lucru si pe tot parcursul zilei
-Verificare fabrica: igiena utilaje/suprafete de lucru, evitarea contaminarii si a contaminarii incrucisate, urmarirea calitatii materiilor prime, semipreparatelor si a produselor finite, etichetare navete, produse semifinite si finite
- Intocmire fise de neconformitate si retragere produse neconforme
- Eiliminarea contraprobelor la sfarsitul termenului de valabilitate, completarea proceselor verbale, directionarea catre Depozit deseuri, transmiterea catre gestionar pentru a fi scazute
- Completare fise de inregistrare SMSA atribuite Departamentului de Calitate si verificarea completarii fiselor, zilnic, de catre ceilalti membri ai echipei
Beneficii:
- echipe si mediu de lucru profesioniste;
-pachet salarial atractiv;
-tichete de masa;