Angajam patisera - produse bucovinene

Descrierea companiei:
Societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu o oferta variata de produse de simigerie si patiserie premium in a caror preparare se folosesc ingrediente naturale si de cea mai buna calitate.

Dorim sa formam o echipa de profesionisti care sa promoveze si sa asigure crearea unei imagini de notorietate brand-ului nostru si impreuna cu care sa realizam produse de cea mai buna calitate pentru clientii nostri.

Candidatul ideal:
Persoana competenta pentru productia de produse de patiserie. Persoana trebuie sa fie in primul rand punctuala, perseverenta, disciplinata, sa manifeste o atitudine proactiva si sa aiba o minima experienta similara in domeniul productiei de produse de patiserie-simigerie.

Descrierea jobului:
Angajam o persoana cu experienta in realizarea de produse de patiserie si simigerie, comercializam produse traditionale bucovinene si foarte apreciate de piata.

In principal atributiile job-ului constau in producerea de produse de patiserie si simigerie (cantarirea ingredientelor si respectarea retetei) dupa retete traditionale, standardizate si specifice, comunicarea empatica si proactiva cu colegii de echipa.

Mediul de lucru este unul profesionist, proactiv, curat si specializat.
Aprecierea conducerii fata de indeplinirea corespunzatoare a sarcinilor de serviciu reprezinta o particularitata a societatii noastre.

Pozitionarea este ultracentrala aproape de Piata Romana, produsele servite cleintilor sunt de calitate superioara si standardizate si exista oportunitati de avansare in cadrul companiei in functie de abilitatile, potentialul si implicarea personala a fiecaruia.

Compania este in plina expansiune si cauta diversificarea in permanenta a produselor la cele mai exigente cerinte si nevoi ale pietei.
Oferim posibilitatea reala de a creste in timp salariul in functie de implicarea si performantele la locul de munca.

Programul de lucru este 8 ore pe zi si 2 zile libere pe saptamana Se asigura contract de munca si toate drepturile legale.
Constituite avantaj absolvirea cursului de igiena si/sau de patiser.

Alte cerinte sunt:
- Calificare minima in domeniu;
- Atitudinea proactiva, comunicare, empatie cu clientii si colegii;
- Capacitate de organizare si decizie;
- Responsabilitate, implicare si seriozitate;
- Spirit de echipa si adaptabilitate;
- Corectitudine si atitudine pozitiva;
- Viteza de reactie in fata sarcinilor si capacitatea de a lua decizii;
- Competente in dezvoltarea echipei si capacitatea de delegare;
- Flexibilitate in organizarea timpului de munca;
- Aspect ingrijit si igiena personala adecvata.

RESPONSABILITATI / BENEFICII: 
Trebuie sa posede cunostinte solide si sa cunoasca principiile care stau la baza proceselor tehnologice de preparare a produselor de simigerie - patiserie.

Prepara produsele in conformitate cu retetele stabilite si cu normele igienico-sanitare. Respecta retetarul si metodologiile de fabricatie intocmai pentru a mentine standardele de calitate a produselor. Respecta normele de consum a materiilor prime si dozarea produselor. Operează cu linii tehnologice pentru fabricarea aluatului şi a produsului finit in cantităţi mici si mari.

Salariu atractiv si in functie de potentialul si implicarea angajatilor, se vor oferi bonusuri lunare si bonusuri zilnice din vanzari si alte facilitati pentru recompensa.

In vederea organizarii selectiei, cei interesati si care vor sa faca parte din echipa noastra de profesionisti pot sa aplice cu CV-ul insotit de poza.

Asteptam cu interes participarea ta si iti multumim.

index