Salar net
1000 EUR

Candidatul ideal

  • bun si foarte bun cunoscator al softurilor: archicad/autocad/revit/sketchup/lumion si/sau altele.
  • rapiditate si performanta in conditii de stres.
  • bun profesionist.
  • dispus la ore suplimentare si/sau deplasari ocazionale
  • constient de importanta deadline-urilor

Descrierea jobului

desenare in softuri de specialitate, consultare cu specialitatile complementare si seful de proiect. redactare parti desenate/liste de cantitati la fazele SF/DALI/PTh/DE, intocmire relevee (dupa caz) si digitizarea acestora.
tipul jobului poate fi atat local la sediu cat si remote oriunde in tara atata timp cat aveti conexiune de internet permanent.
se accepta full time sau part time

salariul este flexibil si se estimeaza in zona 400-1200 euro in functie de capacitatea si performanta candidatului
perioada de proba poate fi o optiune

Descrierea companiei

Centrul de Proiectare Judetean Satu-Mare reuneste si ofera clientilor sai expertiza completa in domeniul constructiilor. Suntem antreprenor general si realizam proiecte de orice amploare in domeniul constructiilor de cladiri si infrastructurilor, in toate fazele de desfasurare.
Centrul de Proiectare Judetean Satu Mare are cateva zeci de angajati si o paleta larga si completa de colaboratori si specialisti: verificatori tehnici si experti tehnici in toate domeniile si specialitatile, responsabili tehnici cu executia si diriginti de santier in toate domeniile, inspectori in siguranta si sanatatea in munca, auditori energetici, arhitecti, ingineri structuristi, hidrologi, hidrotehnici, drumuri, instalatii pentru constructii, geotehnicieni, economisti, juristi. Suntem recunoscuti ca un partener stabil, prompt, complet si echilibrat.