ASISTENT MEDICAL/ TERAPEUT ESTETICA FACIALA SI CORPORALA

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Candidatul ideal pentru acest post este o persoana vesela si amabila cu formare de asistent medicalsau cosmetician. Ne dorim o persoana dispusa la colaborari stabile si pe termen lung, care sa inteleaga importanta reala a serviciilor superioare pe piata de estetica si infrumusetare din Romania. De asemenea, ne dorim o persoana cu inteligenta emotionala si dorinta de evolutie personala si profesionala, deoarece pe langa pachetul salarial, compania noastra investeste in dezvoltarea colegilor performanti, in vederea avansarii acestora pe alte posturi.

Descrierea jobului

Indiferent de experienta ta profesionala, vei avea parte la inceput de training si educatie cu privire la serviciile pe care le oferim, astfel incat sa manevrezi aparatura corect si cu incredere, dar sa si discuti fara niciun fel de probleme despre terapiile pe care le oferim. Stim ca un nou inceput este mereu o provocare si iti vom fi alaturi pe tot parcursul procesului de integrare.

Pe scurt, postul de terapeut la aBeauty Clinique presupune:

· evaluarea faciala si corporala a pacientilor
· contributia la prescrierea unor scheme personalizate de tratament
· efectuarea de tratamente faciale si corporale
· asistarea medicului estetician la nevoie
· intretinerea cabinetelor de tratament si curatarea aparaturii utilizate

Toate aceste responsabilitati se desfasoara in cadrul unui program de lucru full time normal, in ture, astfel incat sa-ti poti gestiona timpul petrecut la munca in raport cu timpul liber pe care il petreci de obicei cu familia sau cu prietenii.

Jobul de Asistent Medical la aBeauty Clinique presupune atat abilitati de indemanare, cat si abilitati de comunicare si relationare. Acest job poate insemna un prim pas facut cu dreptul, intr-o cariera in estetica si beauty. In plus, postul de terapeut nu aduce numai satisfactii materiale, ci si satisfactii morale, deoarece vei lucra cu oameni sanatosi, carora le vei oferi frumusete si sanatate intr-un mod autentic.

Descrierea companiei

aBeauty Clinique este probabil cel mai puternic brand in dezvoltare din nisa tratamentelor corporale si faciale neinvazive sau minimum invazive. Suntem o retea de clinici prezente si in alte orase precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati, Iasi,Timisoara si Cluj, cu orientare catre dezvoltarea permanenta. Clientii si pacientii nostri sunt tratati mereu ca niste oaspeti de seama, fapt pentru care din ce in ce mai multi ne recomanda si aleg serviciile noastre.

Oferim tratamente corporale de slabire, remodelare corporala, tratare a celulitei, imbunatatire a circulatiei sangvine, stimulare a metabolismului celular, tratare a vergeturilor si epilare definitiva, precum si tratamente faciale de intinerire, tratare a ridurilor, tratare a cearcanelor, maririi buzelor prin injectari cu acid hialuronic, tratarii cicatricilor postacneice, ameliorare a pigmentatiilor si multe altele.

In cadrul clinicilor noastre vei avea ocazia sa beneficiezi si sa lucrezi cu cele mai noi si performante aparate in domeniul esteticii corporale si faciale.