Asistenta medicala stomatologie

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Persoana cu studii de asistenta medicala finalizate, dinamica si pozitiva, organizata,responsabila si pasionata de domeniul medical, cu capacitate de lucru in echipa, cu abilitati de comunicare , dornica de perfectionare si integrare intr-o echipa profesionista.
Experienta in domeniul stomatologic reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Jobul propus se adreseaza unei persoane dinamice, responsabile,perseverente, deoarece implica participarea directa la fluxul de lucru existent in cabinetul stomatologic, de la sterilizare, pregatirea cabinetului, a instrumentarului, materialelor necesare cat si integrarea in echipa, asistand direct medicul in efectuarea tratamentelor stomatologice. De asemenea se implica in comunicarea cabinetului cu colaboratorii, tehnicieni dentari, furnizori de echipamente si materiale stomatologice, cat si in comunicarea cu pacientii.
Beneficiile sunt reprezentate in primul rand de posibilitatea de a lucra intr-un mediu prietenos, ce ofera siguranta, in care fiecare angajat se poate dezvolata profesional, in care performantele sunt apreciate si rasplatite. Salariul atractiv, cu bonusuri in functie de performante.

Descrierea companiei

Cabinet stomatologic situat in zona AFI Palace Cotroceni, infiintat in anul 2005,ce ofera un mediu de lucru prietenos, modern si confortabil, ce abordeaza tratamente stomatologice complexe la un inalt nivel profesional, cu o echipa pasionata si pregatita sa ofere pacientilor un zambet frumos si sanatos, intr-o atmosfera de deplina incredere.

Profesionalimul, responsabilitatea, respectul si mai ales pasiunea pentru ceea ce este nou si in folosul pacientilor ne definesc activitatea.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Dental Style Clinic SRL pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Dental Style Clinic SRL pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are Dental Style Clinic SRL locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?

  • Ce salariu oferă Dental Style Clinic SRL la locurile de muncă disponibile prin Angajat.ro?