Backup IT Engineer

602599BR


Introducere


O carieră în IBM Consulting îmbrățișează relații pe termen lung și colaborare strânsă cu clienții din întreaga lume.


Veți lucra cu vizionari din mai multe industrii pentru a îmbunătăți călătoria hibridă în cloud și AI pentru cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Capacitatea dumneavoastră de a accelera impactul și de a face schimbări semnificative pentru clienții dumneavoastră este activată de ecosistemul nostru de parteneri strategici și de platformele noastre tehnologice robuste din portofoliul IBM; inclusiv IBM Software și Red Hat.


Curiozitatea și căutarea constantă a cunoștințelor servesc drept fundament pentru succesul în IBM Consulting. În rolul dvs., veți fi încurajat să contestați norma, să investigați idei în afara rolului dvs. și să veniți cu soluții creative care să aibă un impact inovator pentru o rețea largă de clienți. Cultura noastră de evoluție și empatie se concentrează pe creșterea carierei pe termen lung și oportunitățile de dezvoltare într-un mediu care îmbrățișează abilitățile și experiența dumneavoastră unică.


Rolul și responsabilitățile dvs


În acest rol, veți lucra în Centrul nostru de inovare pentru clienți IBM (CIC), unde oferim expertiză tehnică și industrială profundă unei game largi de clienți din sectorul public și privat din întreaga lume. Aceste centre oferă clienților noștri competențe și expertiză tehnică la nivel local pentru a stimula inovația și adoptarea de noi tehnologii.


Responsabilitati


 • Efectuați monitorizarea și gestionarea zilnică a mediului de backup
 • Creați și furnizați rapoarte pentru mediile de rezervă și de stocare asociate, activitățile și sarcinile conexe
 • Fii un punct de escaladare pentru toate problemele de backup
 • Furnizați expertiză în backup proiectelor curente și viitoare pentru a asigura alinierea între capabilitățile soluției de backup și nevoile proiectului
 • Furnizați asistență pentru operațiuni IT 24x7 într-o echipă, pe bază de rotație și de gardă


Experienta tehnica si profesionala necesara


 • Cunoștințe avansate și experiență cu biblioteca virtuală de benzi (VTL) și hardware de backup bazat pe OST (în mod ideal, dispozitive de stocare IBM Quantum)
 • Experiență cu SAN și LAN Fabric Technologies; instalarea și gestionarea clienților de integrare; Gestionarea bibliotecii de benzi virtuale; operarea unei soluții de rezervă bazată pe Veritas NetBackup;
 • Cunoștințe solide de lucru cu sistemele de operare Windows, Unix server și familiaritate cu MS SQL Server și bazele de date MySQL
 • Disponibilitatea de a lucra în ture și/sau de a fi de gardă, la nevoie
 • Minim 5 ani de experiență de lucru, dintre care cel puțin 2 ar fi trebuit să fie într-un mediu folosind Veritas Netbackup
 • Engleză avansată


Expertiza tehnica si profesionala de preferat


 • Experiență cu sisteme de stocare deduplicare, cu Veritas MSDP


Despre Business Unit


IBM Consulting este afacerea IBM de consultanță și servicii profesionale la nivel mondial, cu capacități de lider pe piață în transformarea afacerilor și a tehnologiei. Cu o expertiză profundă în multe industrii, oferim servicii de strategie, experiență, tehnologie și operațiuni multora dintre cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Oamenii noștri se concentrează pe accelerarea afacerilor clienților noștri prin puterea colaborării. Credem în puterea tehnologiei utilizate în mod responsabil pentru a ajuta oamenii, partenerii și planeta.


Viața ta @ IBM


Îți poftești să înveți mai multe? Sunteți pregătit să rezolvați unele dintre cele mai unice provocări ale lumii? Și gata să modeleze viitorul pentru milioane de oameni? Dacă da, atunci este timpul să ni se alăture, să-ți exprimi individualitatea, să-ți dezlănțui curiozitatea și să descoperi noi posibilități.


Fiecare membru al IBM și cei potențiali ca tine, au o voce, își croiesc propriul drum și își folosesc experiența pentru a contribui la co-crearea și la adăugarea poveștii noastre. Împreună, avem puterea de a face schimbări semnificative – de a modifica structura clienților noștri, a societății și a IBM, pentru a crea un impact cu adevărat pozitiv și pentru a face lumea să funcționeze mai bine pentru toată lumea.


Este timpul să-ți definești cariera.


Despre IBM


Cea mai mare invenție a IBM este IBMer. Credem că prin aplicarea inteligenței, rațiunii și științei, putem îmbunătăți afacerile, societatea și condiția umană, aducând puterea unui cloud hibrid deschis și a unei strategii AI la viață pentru clienții și partenerii noștri din întreaga lume. Reinventăm neliniștit din 1911. , nu suntem doar una dintre cele mai mari organizații corporative din lume, suntem și unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie și consultanță, multe dintre companiile Fortune 50 bazându-se pe IBM Cloud pentru a-și conduce afacerea. La IBM, ne mândrim că suntem primii care adoptă inteligența artificială, calculul cuantic și blockchain. Acum este timpul să vă alăturați călătoriei noastre spre a fi un inovator tehnologic responsabil și o forță pentru bine în lume.


Declarație de locație


IBM vrea să vă aduceți întregul sine la muncă și pentru dvs. acest lucru ar putea însemna capacitatea de a lucra în mod flexibil. Dacă sunteți interesat de un model de lucru flexibil, vă rugăm să discutați cu echipa noastră de recrutare pentru a afla dacă acest lucru este posibil în mediul de lucru actual.


Fiind Tu @ IBM


IBM se angajează să creeze un mediu divers și este mândru să fie un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, sarcină, dizabilitate, vârstă, statut de veteran sau alte caracteristici. IBM se angajează, de asemenea, să respecte toate practicile corecte de angajare în ceea ce privește cetățenia și statutul de imigrare.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la IBM pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la IBM pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are IBM locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?