Billing Specialist with English

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Candidatul ideal

We are looking for our client, a leading global provider of information and communications technology (ICT) infrastructure and smart devices, for a Billing Specialist, for thе Financial Department.

Requirements:

  • Bachelor degree in the economic/financial field;
  • At least 1 year experience in accounting/finance/economic domain;
  • Good Communication skills, patience, ability to work under pressure;
  • High attention to details and accuracy;
  • Ability to work independently, as well as to work well within a team.
05082020

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Responsibilitiеs:

  • Be responsible for analyzing the contract, break down the milestones and make billing schedule;
  • Be in charge of the billing application to ensure the timeliness, accuracy of issuance of invoice and integrity of the supporting documents;
  • Upload the triggered support documents in the trigger system, match the trigger documents, and submit the billing trigger request;
  • Communicates with related departments to obtain the supporting documents for fulfillment;
  • Create Billing or Revenue trigger in a timely and correct manner based on billing supporting documents which are provided by the project team.

Descrierea companiei

APT Resources & Services SRL

Cu o prezență de peste 24 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor.

Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: [email protected]; phone: +40 21 222 13 03

Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7

Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638

APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.