Bucătar/Ajutor bucătar/Patiser - Meron Cluj-Napoca

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Suntem în căutarea unui bucătar sau a unui ajutor de bucătar, dornic de a pregăti dish-urile specifice zonei de brunch și a micilor gustări din zona de patiserie, specifice locațiilor noastre. Echipa noastră este formată dintr-un mozaic de oameni ambițioși și harnici, uniți de pasiunea pentru cafea și de bucuria de a transmite mai departe moștenirea unei cafele delicioase.

 

Îți mai spunem că ne plac oamenii pe care știm că ne putem baza, care au răbdare cu alți oameni și care caută în mod constant să devină cea mai bună versiune a lor, atât personal, cât și profesional.

 

Noi avem cunoștințele și resursele, te așteptăm pe tine cu dorința de învățare și atitudinea pozitivă. Poți fi sigur că vei avea parte de tot suportul din partea noastră pentru a ajunge la următorul nivel.

 

Dacă ți-am stârnit interesul, te așteptăm cu un email pe adresa „ alexandra . fodor at meron . coffee ”.

 

Despre noi?

 

Noi suntem MERON, cel mai mare lanț de coffee shops din România - un concept unic pentru spațiul cafelei de specialitate din România. Existând până în prezent 19 locații, ne poți găsi în orașe precum Cluj-Napoca, Brașov, București, Satu-Mare, Zalău, Oradea, Târgu-Mureș și Alba Iulia.

Misiunea noastră este să promovăm cafeaua de specialitate: prăjim cafea, bem cafea, învățăm despre cafea și împărtășim cunoștințele despre cafea. Suntem dedicați întregului proces de preparare a cafelei de specialitate, monitorizând parcursul acesteia de la fermier și până la livrarea produsului final către oaspeții care ne trec pragul.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la FIVE COFFEE ROASTERS SRL pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la FIVE COFFEE ROASTERS SRL pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are FIVE COFFEE ROASTERS SRL locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?