Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Atributiile postului:
- Normele generale de pastrare a ingredientelor culinare si a felurilor de mancare preparate in conditii optime si conform termenelor de garantie;
- Respecta cerintele de aprovizionare discutate cu seful direct pentru ziua in curs si pentru perioada imediat urmatoare;
- Respecta bugetul alocat lunar;
- Normele SSM&SU, siguranta alimentului, HACCP, managementul deseurilor, managementul calitatii si protectia mediului;
- Regulamentul Intern, prevederile contractului individual de munca si legislatia muncii in vigoare.
Cerinte:
- Studii: medii
- Autorizatii/certificari/specializari: curs de calificare Bucatar/Ospatar
- Vechime in munca: 2 ani;
Beneficii oferite:
- card tichete de masa
- card de fidelitate
- ajutoare financiare pentru evenimente
- pachete de produse/sărbători
- zile libere pentru evenimente, etc.
Menționăm faptul că pachetul complet salarial și beneficii îl prezentăm în urma interviului.
Descrierea firmei
Ana şi Cornel este o companie românească cu activitate în domeniul producţiei de preparate din carne, cu capacitate de peste câteva zeci detone pe an şi cu peste 800 de angajaţi.
De peste 20 de ani, Ana şi Cornel produce mezeluri de familie create şi certificate la standarde de calitate: salamuri, cârnaţi, specialităţi, crud-uscate, semipreparate, precum şi carne proaspătă de porc, vită și pasăre.
Produsele “ De la Ana şi Cornel” sunt comercializate în peste 80 de magazine proprii şi prin intermediul distribuţiei proprii la peste 3000 de distribuitori, hypermarketuri si export. În ultimii 5 ani, compania Ana şi Cornel, se menţine în Top 3 a celor mai importante companii din industria cărnii din Romania.