Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Candidatul ideal
Pasiunea pentru bucătărie și prepararea mâncărurilor sunt principalele calități ale unui bun bucătar. Însă, atunci când lucrezi într-o bucătărie, alături de o întreagă echipă sau când trebuie să respecți meniul stabilit, următoarele abilități te vor ajuta să faci față cu brio la orice sarcină pe care o ai de îndeplinit:
Atenție la detalii – gătitul presupune multă atenție, fie că e vorba ca fiecare mâncare pe care o prepari să respecte cantitățile din rețetă sau timpul de gătire pentru fiecare mâncare sau ingredient anume. Dacă trebuie să gătești un ou fiert moale, ar trebui să știi când să pui oul în apă și cât timp să îl ții pe foc.
- Cunoștințe culinare – gătitul este o adevărată artă, iar pe lângă atenția la detalii, trebuie să ai și cunoștințe despre modalități de gătit, despre moduri de tăiat (Julienne, rondele, bucățele), despre cum să folosești cuțitele, etc. Un bucătar trebuie să gătească cu precizie și eficient. Totodată, trebuie să poți deosebi diferitele arome și să știi cum să echilibrezi gustul unui preparat.
- Păstrarea curățeniei – orice bucătar trebuie să mențină curățenia la locul de muncă. Orice abatere de la regulile de igienă poate afecta calitatea mâncării preparate și poate dăuna sănătății clienților care au comandat-o.
- Rezistență la munca în picioare și efort – în bucătărie nu vei lucra stând pe scaun și trebuie să poți rezista la ore de muncă în picioare, care e un fel de du-te-vino de la blatul de lucru la cuptor și înapoi la aragaz.
- Rezistență la stres – munca în bucătărie înseamnă să poți lucra rapid ca să termini la timp comenzile preluate de la clienți și să poți lua decizii rapid și să știi ce să faci în cazul în care supa este prea sărată.
- Creativitate și adaptare – meniul se poate schimba zilnic, așa că trebuie să te poți adapta rapid și să înveți cum să prepari alimente noi. Dacă ai idei despre cum poate fi îmbunătățit meniul, poți vorbi cu chef-ul sau cu managerul localului despre propunerile tale.
- Spirit de echipă – în bucătărie lucrează o întreagă echipă, de la ajutorul de bucătar, până la chef și cel care preia comenzile, așa că trebuie să te poți adapta, să poți comunica și să lucrezi cât mai bine cu toți colegii
Descrierea jobului
Principalele responsabilități pe care le vei avea ca bucătar sunt:
Prepararea diferitelor mâncăruri (aperitive, feluri principale, deserturi);
Să te asiguri că ingredientele sunt proaspete și de calitate;
Să cântărești și să combini ingredientele conform rețetelor;
Să prepari mâncărurile din meniul stabilit de managerul localului;
Să coci, să fierbi, frigi sau să prăjești cărnuri și legume;
Să aranjezi mâncarea în farfurii și să respecți porțiile de mâncare;
Să te asiguri că ai tot echipamentul necesar la îndemână;
Să te asiguri că vesela și zona de lucru sunt curate și că sunt respectate regulile de igienă;
Să faci lista pentru aprovizionarea cu alimentele necesare;
Să coordonezi activitatea ajutorului de bucătar;
Să te asiguri că toate ingredientele sunt păstrate și gătite la temperatura potrivită;
Să te asiguri că toate echipamentele funcționează cum trebuie, cuțitele sunt ascuțite, cantitățile de ingrediente sunt suficiente, etc;
Să urmărești etapele de preparare a mâncărurilor;
Să folosești cantitățile potrivite pentru condimentarea și prepararea alimentelor;
Să știi cum să folosești echipamentele și ustensilele pentru gătit;
Să guști mâncarea și să te asiguri că are gustul potrivit;
Să discuți și să stabilești împreună cu managerul localului meniul.
Descrierea companiei
Primul restaurant Black Wolf din Romania s-a deschis la Oradea!
Black Wolf vine cu un concept nou in ceea ce priveste restaurantul, deoarece totul se pregateste in fata clientului. In local sunt 3 insule: Cafea, Paste&Pizza si Desert. Aici mai gasesti produse racoritoare gama Plose, dar si un loc de joaca pentru copii.
Black Wolf aduce noutati si in materie de preparate.
Cafea de origine, preparata in diferite tipuri de extractie, cum ar fi Aeropress, V60, Cold Brew, French press, Chemex, Water dripper, Syphon, Moka, Napoletana sau Espresso.
Cafeaua Costadoro, cu o istorie impresionanta, originara din Torino, este una dintre cele mai bune cafele din lume.
Pizza este atent pregatita si vine cu o surpriza: poate fi cu blat negru, multicereale sau clasic. Doar la Black Wolf gasesti acest produs!
Pastele artizanale, aduse direct din Italia, pot fi combinate cu diferite sosuri, gatite in retete italiene.
Clatitele home-made sunt megadelicioase si pot fi un excelent mic dejun, bruch, pranz su chiar plus, la Black Wolf, comanzi in baza unui card pe care il primesti la intrarea in local. Cu acesta se inregistreaza ceea ce consumi si platesti abia la iesire.