Build Engineer

600262BR


Introducere


Consultanții de aplicații IBM lucrează direct cu clienții noștri la inițiative cheie. Veți avea ocazia să construiți o înțelegere aprofundată a problemelor lor de afaceri și să implementați strategii organizaționale care să conducă la adoptarea schimbării. Căutăm experți care pot construi credibilitate și încredere cu clienții noștri și să ofere cunoștințe care se adresează nevoilor individuale și unice de afaceri.


Rolul și responsabilitățile dvs
 • Pregătiți pachetele de lansare pentru a fi livrate clientului pe baza unei liste predefinite de componente pentru a exporta articolele relevante din:
  • GitHub
  • Sonarqube
  • Jenkins
  • Artifactory
 • Testați pachetul de lansare;
 • Pregătiți documentația relevantă pentru crearea imaginilor docker din partea clientului;
 • Asistență/rezolvarea problemelor cu clientul pentru a realiza construcția la fața locului;
 • Scrieți, asistați și mențineți livrabilele clientului
 • Colaborați cu dezvoltatorii DevOps pentru a îmbunătăți procesul de automatizare pentru generarea unui pachet de lansare


Experienta tehnica si profesionala necesara


 • Cunoștințe despre practicile CI/CD și DevOps
 • Experiență practică cu următoarele tehnologii: GitHub/Sonarqube/Jenkins/Artifactory
 • Experiență de bază-intermediară cu Ansible
 • Cunoștințe de bază în programare (Java)
 • Jucător de echipă, împărtășire de cunoștințe, orientat către client, fluent în limba engleză, organizat, concentrat pe obiectiv


Expertiza tehnica si profesionala de preferat


N / A


Despre Business Unit


IBM Services este o echipă de consultanți de afaceri, strategie și tehnologie care proiectează, construiesc și execută sisteme și servicii de bază care reprezintă coloana vertebrală a economiei mondiale. IBM Services colaborează cu companiile de top din lume din peste 170 de țări pentru a construi afaceri mai inteligente prin reimaginarea și reinventarea prin tehnologie, cu metodologiile sale axate pe rezultate, portofoliul de lider în industrie și expertiza în cercetare și operațiuni de clasă mondială care conduc la inovație bazată pe rezultate și excelență durabilă. .


Viața ta @ IBM


Îți poftești să înveți mai multe? Sunteți pregătit să rezolvați unele dintre cele mai unice provocări ale lumii? Și gata să modeleze viitorul pentru milioane de oameni? Dacă da, atunci este timpul să ni se alăture, să-ți exprimi individualitatea, să-ți dezlănțui curiozitatea și să descoperi noi posibilități.


Fiecare membru al IBM și cei potențiali ca tine, au o voce, își croiesc propriul drum și își folosesc experiența pentru a contribui la co-crearea și la adăugarea poveștii noastre. Împreună, avem puterea de a face schimbări semnificative – de a modifica structura clienților noștri, a societății și a IBM, pentru a crea un impact cu adevărat pozitiv și pentru a face lumea să funcționeze mai bine pentru toată lumea.


Este timpul să-ți definești cariera.


Despre IBM


Cea mai mare invenție a IBM este IBMer. Credem că prin aplicarea inteligenței, rațiunii și științei, putem îmbunătăți afacerile, societatea și condiția umană, aducând puterea unui cloud hibrid deschis și a unei strategii AI la viață pentru clienții și partenerii noștri din întreaga lume. Reinventăm neliniștit din 1911. , nu suntem doar una dintre cele mai mari organizații corporative din lume, suntem și unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie și consultanță, multe dintre companiile Fortune 50 bazându-se pe IBM Cloud pentru a-și conduce afacerea. La IBM, ne mândrim că suntem primii care adoptă inteligența artificială, calculul cuantic și blockchain. Acum este timpul să vă alăturați călătoriei noastre spre a fi un inovator tehnologic responsabil și o forță pentru bine în lume.


Declarație de locație


IBM vrea să vă aduceți întregul sine la muncă și pentru dvs. acest lucru ar putea însemna capacitatea de a lucra în mod flexibil. Dacă sunteți interesat de un model de lucru flexibil, vă rugăm să discutați cu echipa noastră de recrutare pentru a afla dacă acest lucru este posibil în mediul de lucru actual.


Fiind Tu @ IBM


IBM se angajează să creeze un mediu divers și este mândru să fie un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, sarcină, dizabilitate, vârstă, statut de veteran sau alte caracteristici. IBM se angajează, de asemenea, să respecte toate practicile corecte de angajare în ceea ce privește cetățenia și statutul de imigrare.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la IBM pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la IBM pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are IBM locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?