Cloud Migration Architect

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

625 106BR

Introducere

În acest rol, veți lucra într-unul dintre Centrele noastre de inovare pentru clienți IBM Consulting (centre de livrare), unde oferim expertiză tehnică și industrială profundă unei game largi de clienți din sectorul public și privat din întreaga lume. Centrele noastre de livrare oferă clienților noștri competențe și expertiză tehnică la nivel local pentru a stimula inovarea și adoptarea de noi tehnologii.

O carieră în IBM Consulting este înrădăcinată de relații pe termen lung și de colaborare strânsă cu clienții din întreaga lume.

Veți lucra cu vizionari din mai multe industrii pentru a îmbunătăți călătoria hibridă în cloud și AI pentru cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Capacitatea dumneavoastră de a accelera impactul și de a face schimbări semnificative pentru clienții dumneavoastră este activată de ecosistemul nostru de parteneri strategici și de platformele noastre tehnologice robuste din portofoliul IBM; inclusiv Software și Red Hat.

Curiozitatea și căutarea constantă a cunoștințelor servesc drept fundament pentru succesul în IBM Consulting. În rolul dvs., veți fi încurajat să contestați norma, să investigați idei în afara rolului dvs. și să veniți cu soluții creative care să aibă un impact inovator pentru o rețea largă de clienți. Cultura noastră de evoluție și empatie se concentrează pe creșterea carierei pe termen lung și oportunitățile de dezvoltare într-un mediu care îmbrățișează abilitățile și experiența dumneavoastră unică.

Rolul și responsabilitățile dvs

În calitate de arhitect Cloud Migration, veți fi responsabil pentru:

 • Acționează ca consultant tehnic și arhitect pentru clienți prin munca de proiect
 • Comunicarea, proiectarea și ghidarea implementărilor pentru soluțiile cloud pentru clienții noștri, precum și implementarea practică atunci când este necesar
 • Colectarea cerințelor și definirea principalelor provocări pentru proiect
 • Ajutând inginerii și alte roluri tehnice să creeze rezultate de succes care să răspundă nevoilor clienților
 • Lucrul împreună cu managerii de vânzări și de proiect pentru a gestiona așteptările clienților din punct de vedere tehnic
 • Educarea clienților cu privire la cele mai bune practici în cloud și comunicarea ofertelor de soluții într-un mod în care clienții înțeleg valoarea lor.

Experienta tehnica si profesionala necesara
 • Experiență practică în domeniile:
  • Virtualizare privată (Hyper-V, VMware etc.)
  • Administrare Windows Server și Linux
  • Administrare Active Directory
  • administrare DB
  • Sisteme de backup și DR
 • Cunoștințe avansate de cel puțin una dintre următoarele platforme: AWS, Azure
 • Experiență și înțelegere tehnică a migrărilor de centre de date la scară largă
 • Am acumulat anterior experiență ca consultant, lucrând cu organizații internaționale de dimensiuni medii și mari
 • Abilități de comunicare fluentă în limba engleză

Expertiza tehnica si profesionala de preferat

 • Certificari relevante Cloud

Despre Business Unit

IBM Services este o echipă de consultanți de afaceri, strategie și tehnologie care proiectează, construiesc și execută sisteme și servicii de bază care reprezintă coloana vertebrală a economiei mondiale. IBM Services colaborează cu companiile de top din lume din peste 170 de țări pentru a construi afaceri mai inteligente prin reimaginarea și reinventarea prin tehnologie, cu metodologiile sale axate pe rezultate, portofoliul de lider în industrie și expertiza în cercetare și operațiuni de clasă mondială care conduc la inovație bazată pe rezultate și excelență durabilă. .

Viața ta @ IBM

Într-o lume în care tehnologia nu stă niciodată pe loc, înțelegem că, devotamentul față de succesul clienților noștri, inovația care contează și încrederea și responsabilitatea personală în toate relațiile noastre, trăiesc în ceea ce facem ca membri IBM, în timp ce ne străduim să fim catalizatorul care face ca lumea funcționează mai bine.

A fi un IBMer înseamnă că vei putea să înveți și să te dezvolți pe tine însuți și pe cariera ta, vei fi încurajat să fii curajos și să experimentezi în fiecare zi, totul în același timp având încredere și sprijin continuu într-un mediu în care toată lumea poate prospera indiferent de mediul personal sau profesional. .

Comercianții noștri IBM sunt orientați spre creștere, rămân mereu curioși, deschiși către feedback și învață noi informații și abilități pentru a se transforma în mod constant pe ei înșiși și pe compania noastră. Ei au încredere că vor oferi feedback continuu pentru a ajuta alți membri IBM să se dezvolte, precum și să colaboreze cu colegii, ținând cont de o abordare axată pe echipă pentru a include perspective diferite pentru a obține rezultate excepționale pentru clienții noștri. Curajul pe care oamenii noștri IBM îl au de a lua zilnic decizii critice este esențial pentru ca IBM să devină catalizatorul progresului, îmbrățișând mereu provocările cu resursele pe care le au la îndemână, o atitudine de lucru și luptă mereu pentru o abordare axată pe rezultate în tot ceea ce fac.

Ești pregătit să fii IBMer?

Despre IBM

Cea mai mare invenție a IBM este IBMer. Credem că prin aplicarea inteligenței, rațiunii și științei, putem îmbunătăți afacerile, societatea și condiția umană, aducând puterea unui cloud hibrid deschis și a unei strategii AI la viață pentru clienții și partenerii noștri din întreaga lume. Reinventăm neliniștit din 1911. , nu suntem doar una dintre cele mai mari organizații corporative din lume, suntem și unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie și consultanță, multe dintre companiile Fortune 50 bazându-se pe IBM Cloud pentru a-și conduce afacerea. La IBM, ne mândrim că suntem primii care adoptă inteligența artificială, calculul cuantic și blockchain. Acum este timpul să vă alăturați călătoriei noastre spre a fi un inovator tehnologic responsabil și o forță pentru bine în lume.

Declarație de locație

IBM vrea să vă aduceți întregul sine la muncă și pentru dvs. acest lucru ar putea însemna capacitatea de a lucra în mod flexibil. Dacă sunteți interesat de un model de lucru flexibil, vă rugăm să discutați cu echipa noastră de recrutare pentru a afla dacă acest lucru este posibil în mediul de lucru actual.

Fiind Tu @ IBM

IBM se angajează să creeze un mediu divers și este mândru să fie un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, sarcină, dizabilitate, vârstă, statut de veteran sau alte caracteristici. IBM se angajează, de asemenea, să respecte toate practicile corecte de angajare în ceea ce privește cetățenia și statutul de imigrare.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la IBM pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la IBM pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are IBM locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?