Consilier Imobiliar

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

POSTURI DISPONIBILE:
1) Consilier Imobiliar pentru Segmentul Rezidential (inchirieri/vanzari apartamente, case)
2) Consilier Imobiliar pentru Segmentul Comercial (inchirieri/vanzari spatii birouri, spatii comerciale)

CANDIDATUL IDEAL
- Persoana cu calitati deosebite de comunicare, negociere si vanzare, bun profesionist;
- Cunoasterea unei limbi straine prezinta un avantaj;
- Om de succes!!!
- Studii superioare finalizate;
- Persoana care se poate implica 100%, independenta, ambitioasa, determinata, perseverenta, muncitoare, dinamica si serioasa;
- Persoana cu un bun time-management;
- Persoana care se adapteaza usor oricarei situatii, cu atitudine pozitiva si cu zambetul pe buze;
- Experienta pe un post asemanator prezinta avantaj, insa ne face mare placere sa descoperim noi talente.Suntem dispusi sa te invatam si sa te dezvoltam.

Descrierea jobului

- Prospectarea pietei Imobiliare;
- Negocierea cu clientii;
- Mentinerea relatiei cu clientii;
- Colectarea de informatii legate de piata imobiliara;
- Intermedierea de tranzactii imobiliare la nivel profesionist;
- Stabilirea planului tranzactiei pornind de la structura si metodologia tranzactiei;
- Pregatirea la timp a documentatiei pentru tranzactie ;
- Utilizarea limbajului specific domeniului de activitate;
- Sintetizarea problemelor ridicate si urmarirea ca acestea sa fie rezolvate în timp optim;
- Intocmirea contractului de prestari servicii agentie / client , respectand metodologia de agentie si legislatia în domeniu;
- 80% activitate de teren, 20% activitate de birou;

BENEFICII:
Oferim cea mai mare baza de date cu oferte din Cluj-Napoca, instrumentul cel mai important din acest domeniu
Dispunem de 400 mp utili unde poti sa iti desfasori activitatea
Echipa specializata pe toate segmentele pietei:
Apartamente / Case / Spatii / Terenuri
Detinem recomandari pozitive de la cei mai importanti investitori si constructori
Avem colegi vorbitori de limba engleza, italiana, spaniola, rusa, maghiara, franceza
Ne mandrim cu echipa si cu experienta acesteia, intrucat multi dintre colegii nostri depasesc 2 ani, ajungand chiar pana la 20 de ani experienta in domeniul imobiliar.
Formarea si Dezvoltarea profesionala sunt procese mai complexe de pregatire, de aceea noi iti mai punem la dispozitie si:
- Traininguri de specialitate, periodice;
- Suport juridic, tehnic si bancar;
- Desfasurarea activitatii intr-un spatiu modern;
- Instrumente de lucru necesare: birou, calculator, modele tipizate de documente;
- Baza de date complexa pentru orice segment al pietei;
- Un flux abundent de clienti garantat;
- Asiguram ofertele care necesita vizionate pentru portofoliul personal;
- Telefon cu minute nelimitate;
- Transport decontat;
- Masina de serviciu;
- Salarizare motivanta (se discuta la interviu);

Descrierea companiei

Cautam profesionisti in imobiliare sau persoane dispuse sa invete de la cei mai buni pentru a se perfectiona! Pasiunea pentru autoperfectionare si dorinta permanenta de a te dezvolta profesional sunt unele dintre cele mai importante principii care te pot motiva sa te alaturi echipei Napoca Imobiliare. Onestitatea, respectul pentru oameni, munca in echipa, orientarea catre client si rezultate, sunt cateva dintre valorile noastre fundamentale. Este important pentru noi sa facem alegeri corecte si de aceea iti spunem ca a lucra pentru Napoca Imobiliare inseamna sa evoluezi profesional intr-unul dintre cele mai dinamice segmente din mediul de afaceri romanesc. Fiecare dintre consilierii nostri se afla in competitie cu ceilalti colegi de pe piata, dar si cu sine, pentru ca nimic nu inlesneste progresul decit dorinta de a fi mai bun in fiecare zi.
ONESTITATEA, RESPECTUL pentru oameni, munca in echipa, orientarea catre client si rezultatele sunt cateva dintre valorile noastre fundamentale.
Daca esti o persoana care are aceste trasaturi de caracter, te invitam cu mare drag sa faci parte din echipa noastra:
AUTOMOTIVARE-un angajat auto-motivat nu are nevoie de nicio presiune sau stimulent exterior pentru a-si indeplini sarcinile de lucru.
DESCHIS IN A INVATA LUCRURI NOI - imbratisarea de noi modalitati de lucru si implicarea activ si constant in programe de dezvoltare profesionala.
PUTERE DE ADAPTARE - cu un pic de exercitiu si printr-o expunere progresiva la schimbare, vei reusi curand sa imbratisezi noutatea si sa percepi schimbarea ca pe o oportunitate, si nu ca pe o amenintare.
SPIRIT DE RESPONSABILITATE - angajatii responsabili stiu sa preia initiativa, sa accepte responsabilitatea pentru rezultate si se straduiesc permanent sa isi imbunatateasca performantele.
INCREDERE - Oferim transparenta si acest lucru ne pozitioneaza ca fiind o firma serioasa. Muncim intr-un mediu in care punem foarte mare accent pe comunicare si avem incredere ca fiecare persoana este capabila sa isi indeplineasca promisiunile si sa isi asume responsabilitatile.
RESPECT - Oferim respect, deci ne asteptam sa primim ceea ce oferim. Iubim domeniul in care activam motiv pentru care ne respectam clientii, partenerii si nu in ultimul rand concurenta reusind astfel sa ne pastram imaginea pe piata imobiliara din Cluj-Napoca. Prin intermediul respectului reusim sa apreciem diferentele si sa valorificam potentialul existent in fiecare lucru.
ZAMBETUL PE BUZE- Daca esti o persoana pozitiva care nu are obiceiul sa se planga mereu pentru fiecare sarcina noua , care zambeste mereu si transmite o energie pozitiva cu siguranta te vrem
BARFA -Daca esti o persoana sociabila dar totusi integra care nu tine cont de zvonuri si vorbe in vant locul tau este aici pentru ca barfa este motiv de concediere. Nu ne plac carcotasii!
EXPERIENTA - Suntem dispusi sa oferim o sansa persoanelor ambitioase si dornice sa se dezvolte care au un obiectiv bine definit. Nu ne plac persoanele care nu stiu ce vreau de la viata. Preferam experienta in domeniul vanzarilor, dar daca consideri ca esti o persoana ,, in stare sa mute muntii”, acceptam provocarea de a te dezvolta.
FULL TIME - Ne place sa facem lucruri de calitate de aceea stim sigur ca in acest domeniu este nevoie de devotament si de multa munca pentru atingerea unor obiective marete. Ne dorim sa petrecem timpul dezvoltandu-ne si evoluand, asa ca te vrem langa noi full time.
Daca doresti sa te dezvolti profesional in domeniul imobiliar, te invitam sa te alaturi echipei noastre.