Consilier juridic sau avocat

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Dacă ești ambițios, exigent, entuziast și orientat către o carieră juridică, trimite-ne CV-ul tău.

Descrierea jobului

Societate din domeniul producției de electrocasnice, activă pe piața de capital, angajează consilier juridic, sau avocat, pentru birourile sale din București.
Dacă ești ambițios, exigent, entuziast și orientat către o carieră juridică, trimite-ne CV-ul tău.
Cerințe:
Absolvent al unei facultăți de drept;
1-3 ani (minim) experiență în domeniul juridic (experiența în dreptul societar constituie un avantaj);
Cunoștințe temeinice de drept civil, comercial și drept societar;
Bune aptitudini de comunicare atât oral, cât și în scris;
Foarte exigent în ceea ce privește corectitudinea exprimării și a scrierii;
Foarte ordonat;
Atitudine pro-activă și orientat către munca în echipă;
Bun cunoscător al limbii engleze (scris și vorbit).Atribuții principale:
Urmărirea respectării tuturor procedurilor și termenelor prevăzute de lege și/sau reglementările interne ale societății, în ceea ce privește obligațiile societății în raport de piața de capital;
Asigurarea legăturii permanente cu avocații societății și urmărirea îndeplinirii mandatelor acestora;
Asigurarea informării conducerii societății cu privire la hotărârile adoptate de către acționari și/sau administratori;
Redactarea și revizuirea de documente juridice (contracte, convenții, acorduri, adrese etc.);
Asigurarea de asistență juridică reprezentanților societății și sau altor angajați, în legătură cu activitatea societății;
Redactarea tuturor documentelor în vederea ținerii adunărilor generale ale acționarilor și ședințelor consiliului de administrație;
Asigurarea actualizării legislației incidentă activității societății și informarea corectă și la timp a structurilor afectate.Beneficii:
Pachet salarial competitiv;
Dezvoltare profesională și personală;
Lucru în cadrul unui colectiv tânăr și dinamic.

Descrierea companiei

Electroarges a fost infiintata in anul 1971, urmand ca peste 2 ani s a inceapa activitatea. In anul 1991, Electroarges a devenit societate pe actiuni, cu capital majoritar de stat. Mai tarziu, in anul 1996, pachetul majoritar de actiuni (51%) a fost preluat de catre Asociatia PAS Electroarges. Membrii acestei asociatii au fost exclusiv salariati ai societatii. Restul actiunilor (49 %) fiind detinute de persoane fizice sau juridice. In anul 2005, membrii Asociatiei PAS Electroarges 94 au devenit proprietarii actiunilor. Din acel moment, actiunile sunt detinute in totalitate (100%) de actionari persoane fizice sau juridice.

Electroarges detine o suprafata totala de 58.411,42 mp, din care 34.022,58 mp reprezinta suprafata construita, peste 550 de angajati specializati si experimentati si o experienta de peste 40 de ani in domeniu.

Activitatea societatii consta in:

Productia de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodaresc, aparate profesionale pentru dotari hoteliere si industriale, unelte electrice portabile, dispozitive, scule si truse de scule, vibratoare pentru compactat beton si echipamente auto. Electroarges a dezvoltat o serie de colaborari pentru executia de repere, subansamble si produse, pentru mai multe companii din tara si strainatate. Intretinere si reparatii pentru mai mult de 400 de matrite ceea ce constituie necesarul intern al intreprinderii ELECTROARGES SA. Executie stante si SDV-uri pentru ELECTROARGES SA pentru productia curenta si pentru produse noi. Executie de stante si SDV-uri pentru clienti interni si externi.

In ceea ce priveste echipamentele industriale, Electroarges detine mijloacele si dotarile necesare proiectarii produselor din masa plastica, proiectarii si executiei matritelor, sculelor si dispozitivelor necesare asimilarii si intretinerii in fabricatie a produselor.

Electroarges detine spatii si dotari tehnologice pentru executia de repere / subsansamble ale produselor: motoare electrice, repere prelucrate mecanic, repere turnate sub presiune, repere injectate din mase plastice, repere vopsite sau acoperite electrochimic etc., precum si pentru asamblarea produselor.

CERTIFICARI Sistemul de management al calitatii din cadrul Electroarges este certificat conform DIN EN ISO 9001:2008 de catre TUV Rheinland – Germania si DIN EN ISO 14001:2004 de catre TUV Rheinland – Germania

Produsele Electroarges sunt certificate de catre ICPE Bucuresti. O parte din produse (aspiratoare) sunt certificate de catre LCIE Franta.