Consultant Vanzari in magazin Vodafone

Salar net
3498 RON

Candidatul ideal

 • Minim 1 an experienta dе preferat in vanzari, lucrul cu clientii
 • Liceul Absolvit (Facultatea terminata reprezinta avantaj)
 • Foarte bune abilitati dе comunicare interpersonala
 • Lb.Engleza constituie un avantaj
 • Bune abilitati dе lucru cu calculatorul: Word, Excel, Power Point, e-mail
 • Atitudine pozitiva si orientata catre client
 • Cunostiinte generale despre GSM si Internet
 • Bune abilitati si cunostiinte dе vanzar

Descrierea jobului

In rolul de Rеtail Reprеsеntаtive, vei аtingе obiectivele de vаnzаre si sаtisfacerea cеrintеlor cliеntilor cu profеsionalism si printr-o atitudinе dе vanzаri proactiva in scopul de a crea cea mai buna experienta pentru client din Romania.

Recrutam Consultant Vanzari pentru magazinele Vodafone din orasul Piatra Neamt.
Ce vei face in rolul de Retail Representative?

· Prezinti, vinzi si cresti valoarea vanzarilor produselor si serviciilor Vodafone catre clientii potentiali si existenti in scopul de a atinge Targetul de vanzari al Magazinului . Asiguri acuratetea inregistrarii datelor clientilor in bazele de date ( verificarea integritatii, completarea contractului, facturarea si completarea certificatului de garantie, completarea contractului de transfer de responsabilitate)
· Oferi informatii intr-o maniera eficienta si politicoasa catre clientii potentiali si catre clientii existenti ai firmei despre produse si servicii, preturi, conditii de livrare , conditiile contractuale, termenul de garantie si suportul tehnic.
· Mentii imaginea companiei si respecti standardele ei livrand servicii de o inalta calitate si profesionalism( respectand Ghidul Standardelor pentru Reprezentant ) si prin asigurarea unei curatenii exemplare in aria Magazinului.
· Pregatesti rapoarte despre vanzarile si activarile zilnice.
· Asiguri fluxul clientilor in reprezentanta atunci cand are rol doar de Reprezentant relatii clienti catre: caserie, zona de vanzare, zona de asteptare si punctul Service.
· Asiguri back-up pentru pozitiile Reprezentant Vanzari&Administrator Depozit si pentru cea de Casier, atunci cand este necesar.
· Colectezi si verifici toate formele de plata pentru serviciile si produsele companiei atat pentru Reprezentanta cat si pentru facturile Vanzarilor Directe
· Asiguri la cerere activitati de inlocuire de SIM, Transfer de Responsabilitate, explicatii si ajustari de factura

Descrierea companiei

Franciza Vodafone este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciza. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine si calitate a serviciilor ca si magazinele Vodafone. Partenerii au acces la know-how-ul, sistemele si aplicatiile Vodafone, precum si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la H2O CLEAN RO S.R.L. pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la H2O CLEAN RO S.R.L. pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are H2O CLEAN RO S.R.L. locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?

 • Ce salariu oferă H2O CLEAN RO S.R.L. la locurile de muncă disponibile prin Angajat.ro?