Consultant vânzări IT

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Cerinţe:
- cunoştinţe în domeniul IT
- abilităţi de comunicare directă/ orintare către client
- cunoaşterea limbii engleze la nivel conversaţional
- disponibilitate de învăţare continuă
- responsabilitate şi atenţie la detalii
- experienţa anterioară într-un post similar constituie un avantaj

Descrierea jobului

RBS Service este în căutarea unui coleg care să ocupe postul de Consultant Vânzări IT (echipamente imprimare, consumabile, servicii).
Dacă eşti perseverent, îţi place să te implici, nu îţi este străină tehnologia, eşti dornic să evoluezi şi îţi doreşti un loc de muncă stabil unde să evoluezi şi să fii recompensat pe măsura muncii tale, te aşteptăm cu drag să te alăturii echipei noastre.
Îţi oferim un mediu de lucru plăcut şi modern, alături de o echipă tânără şi dinamică, pachet salarial pe măsura muncii.
Responsabilităţi:
- primirea, consilierea şi fidelizarea clienţilor
- vânzarea de produse şi propunerea de soluţii tehnice
- întocmirea de facturii şi garanţii
- recepţionarea mărfii şi întocmirea documentelor de recepţie a mărfii şi aranjarea ei pe raft

Descrierea companiei

Specializaţi în copiatoare, imprimante, multifuncţionale, etichetare, consumabile, oferim servicii complete de imprimare oricărui client. Suntem parteneri şi service pentru echipamentele de imprimare SHARP, BROTHER şi HP în Maramureş. Experienţa tehnică de peste 15 ani în domeniu, ne recomandă; iar echipa tânăra, dinamică şi plină de entuziasm conlucrează pentru a răspunde cu promtitudine şi profesionalism spre satisfacerea necesităţilor clienţilor noştri.

Deţinem un magazin de echipamente de printing, un magazin de papetărie şi birotică, dar şi un centru de copiere în centrul oraşului Baia Mare, dotat cu aparatură performantă, prin care oferim: copii (color şi alb-negru), listare, plottare, laminare, îndosariere, cărţi de vizită, copertare lucrari de diplomă, etc.

Principii

Avem covingerea că succesul RBS Service este în strânsă legătură cu furnizarea constantă de produse şi servicii de cea mai bună calitate. Astfel întreaga activitate are la bază principii solide ce definesc un brad de succes orientat înspre client:

– Le oferim clienţilor numai soluţiile care răspund cel mai bine nevoilor lor;

– Oferim cel puţin 2 soluţii pentru fiecare problemă ivită;

– Cautăm cele mai accesibile şi profesioniste modalităţi de soluţionare a problemelor tehnice apărute;

– Credem în dezvoltarea personală şi profesională a angajaţilor noştri spre beneficiul clienţilor.

Misiunea RBS Service, este dezvoltarea continuă a relaţiei de colaborare cu fiecare client al nostru. Valorile pe care le promovează RBS Service sunt: profesionalismul, corectitudinea şi calitatea.