CONTABIL JUNIOR - OPERARE SAGA SOFTWARE

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

- Cunoasterea avansata a pachetului Ms Office (Excel, Word, navigare pe Internet);
- Experienta folosirii unui soft de cotablilitate (SAGA SOFTWARE)
- Bun organizator al timpului, cu capacitatea de a lucra eficient si eficace sub presiunea termenelor limita;
- Personalitate responsabila si punctuala.
- Munca in echipa, simtul responsabilitatii, seriozitate, initiativa, capacitate de organizare si planificare pe prioritati, dorinta de autoperfectionare;
- Absolvent dupa 2019

Descrierea jobului

​· Introducerea facturilor în gestiune
· Emitere factura proforma, factura fiscală, avize
· Gestionare contracte de vânzare
· Cunostinte EXCEL
· Sprijinirea depatamentului financiar-contabil în îndeplinirea sarcinilor
· Studii superioare economice specialitatea finante contabilitate constituie avantaj

Descrierea companiei

Conseil En Entreprise este una dintre companiile de top din Romania, colaboratorii din cadrul acesteia avand o experienta in ceea ce priveste serviciile profesionale de consultanta pentru accesarea fondurilor nerambursabile,consultanta in afaceri, audit, consultanta fiscala.

Printre clientii nostri se numara atat persoane publice din Romania sau de business, cat si companii de succes.

Oferim acelasi nivel de servicii tuturor campaniilor noastre, adica aceiasi specialisti: strategi, analisti, scriitori si editori.

Valorile si principiile noastre sunt cheia performantei si cooperari:

Relatia cu clientul: Intelegerea clientului si a nevoilor acestuia sunt principalul nostru obiectiv. Ne propunem inca de la primul contact sa dezvoltam o relatie bazata pe incredere si loialitate reciproca.

Performanta: Oferim servicii performante si materiale publicitare profesioniste, care le permit clientilor nostri sa lupte de la egal la egal cu cei mai mari competitori de pe piata si sa-i faca vizibili si relevanti pentru publicul lor tinta.

Raspundere: Ne asumam un rol activ in gasirea celor mai relevante solutii pentru afacerea ta si te ajutam constant pentru a atinge cele mai bune rezultate.

Integritate: Suntem echilibrati, corecti, onesti. Transparenta este un principiu de la care nu putem devia niciodata in campaniile noastre. Integritatea si stabilitatea este ceea ce orice client isi poate dori de la agentia cu care lucreaza.

Colegialitate: Suntem tineri, suntem pasionati de ceea ce facem si ne pregatim constant pentru a fi in tema cu toate noutatile. Nu sunt doar partenerii tai, suntem colegii tai, prietenii tai. Lucram in aceeasi echipa!