Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

- cunostinte in sistemul de gestiune SAGA
- stapanirea pachetului Microsoft Office

Descrierea jobului

- primirea si gestionarea rapoartelor, avizelor si chitantelor;
- balante contabile, transmiterea declaratiilor, precum si inregistrarea actelor;
- realizarea tuturor notiunilor contabile corespunzatoare.

Descrierea companiei

Experianta de peste 15 ani de activitate precum şi profesionalismul personalului tehnic au permis dezvoltarea cu succes a acestui sector de activitate. Atuurile societăţii mai rezidă şi din nivelul de echipare şi dotare cu utilaje specifice activităţii de construire.

Compania Pocol Construct SRL a fost infiintata in anul 1993 avand un nivel de dotare cu utilaje moderne aduse din import, corespunzătoare proceselor tehnologice specifice din balastieră .
Societatea noastra executa lucrari de constructii civile si industriale, drumuri si platforme, lucrari de amenajare cu dale, inchirieri utilaje pentru constructii si servicii de transport materiale.

Exploatarea zăcămintelor din balastiere se face în conformitate cu normele si stas-urile în vigoare urmărind o bună calitate a produselor pentru satisfacţia clienţilor nostri.
Personalul tehnic este format din angajaţi calificaţi, cu experienţa în domeniu, iar firma deţine toate instalaţiile şi utilajele necesare pentru asigurarea unei activităţi performante.