Coordonator Logistic

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Minim 3 ani experienta pe o pozitie similara;
Studii superioare;
Cunostinte Excel nivel avansat;
Abilitati de coordonare, organizare, planificare si control;
Capacitate de adaptare la situații noi și de a lucra în echipă;
Persoana proactiva, orientata spre performanta.

Descrierea jobului

-organizarea stocurilor parțiale și complete;
-controlul si coordonarea furnizorului de servicii logistice;
-oferirea de suport pentru clienții interni privind starea comenzii, planul de livrare, etc.;
-implementarea si optimizarea indicatorilor de performanta: timpi de receptie si livrare, acuratete picking, discrepanțe inventar, livrare in timp, OTIF, costuri de logistica, incadrarea in bugetul alocat;
-responsabilitate totala pentru operatiunile companiei: depozitare, transport, distributie, managementul stocurilor, plan de rutare, cu scopul de a maximiza vanzarile si de a raspunde solicitarilor clientilor.

Descrierea companiei

Policolor – Orgachim este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, în zona Sud-Est Europeană, este producător şi furnizor de soluţii complete atât pentru piaţa bunurilor de larg consum, cât şi pentru cea industrială şi auto.
Din 1965 aducem culoare în casele oamenilor şi în mediul înconjurător, ne utilizăm creativitatea, dezvoltăm tehnologiile, producţia şi serviciile în concordanţă cu cerinţelor clienţilor şi partenerilor noştri. Succesul lor este şi succesul nostru.

Reputația noastră se bazează si pe potențialul uman și pe talentele pe care le atragem în cadrul organizației. Recrutarea, gestionarea și retenția celor mai buni oameni sunt întotdeauna o prioritate.
Veți lucra cu oameni extraordinari și vi se vor oferi experiențele și pregătirea de care aveți nevoie pentru a va atinge potențialul maxim și scopurile profesionale și personale.