Customer Support Engineer - Quality

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

 • Technical degree in Mechanical field;
 • Relevant experience in automotive field;
 • Good technical skills. / Be able to understand and explain technical subjects internally or to customer;
 • Good knowledge in IT, databases management
 • Good Analysis and reporting skills
 • Excellent skills in communication and negotiation
 • Very good teamwork and interpersonal skills;
 • Proficient English Language./ Knowledge of German and/or French Language is an advantage.

Descrierea jobului

 • Administration of DPRTS database. Support worldwide FIS users
 • Tracks and reports Customer Quality issues (all products/ plants);
 • Generates Quality indicators and reporting. Distributes within FIS organization
 • Helps to analyze specific charts, as part of periodical communications in dedicated meetings;

Descrierea companiei

Delphi Technologies Corporation

Delphi Technologies (NYSE: DLPH) este o companie de tehnologie, axată pe furnizarea de soluții de propulsie pentru vehicule electrice și pentru motoarele cu combustie internă, complementar cu rezolvarea provocărilor legate de emisii și economie de combustibil pentru liderii mondiali, producători de componente auto originale, din întreaga lume. Delphi Technologies oferă, de asemenea, soluții și componente destinate piețelor de piese de schimb. Cu sediul în Londra, Delphi Technologies administrează centre de tehnologie, unități de producție și servicii de asistență pentru clienți, în 24 de țări.

Delphi Technologies Romania

Delphi Technologies Romania deține o unitate de producție, în Iași, unde a realizat investiții totale de sute de milioane de euro. Aici, sunt fabricate pompe de înaltă presiune (benzină/motorină) și injectoare pentru industria auto. Produsele fabricate în Iași până acum sunt instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule la nivel global. Portofoliul de clienți al Delphi Technologies include cei mai mari producători de vehicule de pasageri și vehicule comerciale din Europa, Asia și SUA.

Delphi Technologies Romania este recunoscută ca fiind cea mai mare companie din județul Iași, cel mai mare angajator, oferind peste 2.500 de locuri de munca. În cei peste 10 ani de activitate, compania și-a consolidat poziția de lider, fiind cel mai mare exportator al județului dar și cel mai mare investitor local.

Fabrica Delphi Technologies deține următoarele certificări:

IATF 16949:2016 - managementul calităţii; ISO 14001:2015 - managementul de mediu; BS OHSAS 18001:2007 - managementul sănătăţii şi securităţii ocupaţionale.

Delphi Technologies Romania a adăugat treptat, noi proiecte de investiții în unitatea din Iași, noi angajari, pentru a susține obiectivele de afaceri. Produsele fabricii au fost diversificate, au fost lansate noi tehnologii de fabricație, unice în țară pentru a atinge standarde cât mai înalte și cât mai stricte în ceea ce privește emisiile. În decursul anilor au fost fabricate componente pentru autoturisme și vehicule comerciale.

www.delphi.com