Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Ne dorim in echipa noastra un Director de Productie pasionat de retete si perfectionist cand vine vorba de gustul alimentelor. Ne dorim sa fie la baza un foarte bun Inginer tehnlog cu experienta dovedita in domeniu atat pe liniile de productie de carne cat si pe cea vegetala.
Pretuim mult implocarea, perseverenta, devotamentul in imbunatatirea activitatii prezente, cat si crearea unui sistem de lucru deschis la optimizare si atentie la detaliile calitatii produsului.
Salariu avantajos!
Responsabilitati
- Coordonarea si urmarirea intregului proces tehnologic
- Efectueaza experiente/teste in vederea imbunatatirii retetelor deja existente sau pentru a gasi inlocuitori mai buni pentru condimentele folosite;
- Face propuneri pentru crearea de produse noi si participa activ la proces;
- Planifică activitatea de producţie în secţiile de fabricaţie în funcţie de planul de producţie stabilit, pentru a asigura realizarea integrală a indicatorilor cantitativi şi calitativi stabiliţi;
- Organizează şi coordonează introducerea în fabricaţie a produselor noi şi răspunde de asigurarea parametrilor prevăzuţi în retetar/ buget/documentaţie;
- Coordonează şi asigură desfăşurarea ritmică a procesului de producţie, urmărind realizarea producţiei în conformitate cu planul cerut de vânzări;
- Aprobă instrucţiunile tehnologice pentru fiecare fază de producţie, atât la implementarea cât şi la modificarea lor, şi asigură adaptarea corespunzătoare a tehnologiei la variaţiile şi specificul materiei prime utilizate.
- Coordonează identificarea, introducerea şi menţinerea sub control a proceselor incluse în sistemul calităţii;
- Asigură resursele materiale şi informaţionale necesare pentru implementarea politicii în domeniul calităţii
- Conduce procesul de asigurare a calităţii în activitatea de producţie, conform procedurilor şi standardelor existente.
- Organizează şi conduce şedinţele pentru armonizarea obiectivelor pe termen scurt şi sincronizarea activităţilor în vederea realizării în condiţii optime a obiectivelor de producţie
Cerinte
- Absolvent studii superioare de specialitate (tehnologie alimentara /biochimie)
- Experienta in domeniul industriei alimentare (retete semipreparate carne /legume)
- Experienta in coordonarea unei echipe
- Adaptabil la schimbare
- Persoana responsabila si independenta, orientata catre rezultate
-
- Experienta de baza – Inginer Tehnolog