DOCUMENT CONTROLLER - office in zona Soseaua Chitila

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

- absolvent de studii superioare, preferabil in domeniul ingineriei sau economiei

- experienta relevanta in lucrul cu Microsoft PPM, SharePoint și e-Builder - pentru funcțiile de bază ale controlului documentelor (se oferă instruire)
- experienta pe un post similar minim 3-4 ani
- abilitati certe de comunicare scrisa si orala in romana si engleza
- bine organizat, atentie distributiva, multi-tasking
- abilitati certe privind lucrul sub presinea termenelor-limita

Descrierea jobului

Pentru Clientul nostru - firma ce activeaza in domeniul managementului proiectelor imobiliare - selectam DOCUMENT CONTROLLER MANAGER .
Sarcinile principale ale postului sunt :

Monitorizarea, receptionarea, inregistrarea si repartizarea corespondentei
Organizarea circuitului documentelor in firma, in conformitate cu politica firmei si standardele de calitate. Coordonarea si asigurarea comunicarii eficiente între diferitele departamente din cadrul companiei ; asigurarea că toate documentele sunt păstrate și arhivate în departamentul corespunzator
Propunerea și dezvoltarea de fluxuri de lucru pentru urmărirea și monitorizarea proiectelor ( liste, tabele, documente, drepturi pentru fiecare doc și pentru fiecare membru al echipei ) :
a Propunerea și dezvoltarea de soluții pentru stocarea informațiilor în bazele de date ale infrastructurii de rețea
b. Asigurarea coerenței informațiilor încărcate în baze de date
c. Analizarea și raportarea informațiilor pentru proiectele și procesele care sunt derulate prin ERP
d. Asigurarea , implementarea și monitorizarea proiectelor
e. Crearea serviciilor pentru toți utilizatorii necesari: Dreptul în aplicație, rezolvarea erorilor, suport, instruire

Verificarea existentei aprobarii tuturor factorilor decidenti pe documentele ce sosesc/pleaca din companie / department; verificarea acuratetei de continut si forma a documentelor
Copierea, scanarea, arhivarea si distribuirea documentelor in cadrul companiei

Ad-hoc realizarea de :
a. Sarcini administrative
b. Minuta de sedinta
c. Traduceri

Descrierea companiei

Aplicand pentru acest post, acceptati politica GDPR a Tudorancea & Partners.
Prin transmiterea datelor dvs. personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de compania Tudorancea & Partners si puse la dispozitia angajatorului in scopul recrutarii si selectiei dvs.
Tudorancea & Partners a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 2 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania client.
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.

***

Tudorancea & Partners, componenta a Human Resources Nefertiti Group, iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.

Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Tudorancea & Partners nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

Detalii:

- www.nefertiti-hcc.ro - www.tudorancea.ro

E-mail:

- [email protected] - pentru candidaturi - [email protected] - pentru informatii/consultanta

TEL: -ascuns-