Driver LQ

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Scopul postului:

Contribuiți la mișcarea și transportul în condiții de siguranță și în timp util a deșeurilor clinice și industriale, conducând o serie de vehicule mari.

Lucrând ca parte a echipei de transport pentru a oferi clienților un serviciu excelent pentru clienți, asigurând în același timp că toate problemele de conformitate cu legislația privind Directiva UE privind timpul de lucru (orele UE) în conjuncție cu Reglementările de transport ADR sunt de asemenea respectate pe deplin.

Asigurarea suportului pentru Operations Manager Stații de Procesare / Manager Logistică zilnic; schimbă tiparele oricare 5 de la 7, inclusiv sărbătorile legale atunci când este necesar.

Efectuați programe zilnice la rutele și orare convenite.

Completați documentația specifică cerută atât de legislație, cât și de procedurile corporative în legătură cu orele de lucru și WTD.

Deține o clasă relevantă de licență LGV, card CPC șofer, calificare pentru clasa pachete ADR și deține un card digital de tahograf valabil.

Respectați toate cerințele legale legate de Legea privind circulația rutieră și alte legislații relevante legate de vehicul, orele șoferului și înregistrările digitale ale tahografului, limitele de greutate ale vehiculului și limitele de viteză.

Respectați toate cerințele relevante ale legislației privind ADR/mărfuri periculoase.

Respectați procedurile de operare standard ale companiei.

Acționați ca contact cu clienții la punctul de livrare a serviciilor | Acționați în mod politicos și politicos față de clienții și utilizatorii drumului în orice moment.

Participați la instrucțiuni de lucru specifice, instruiri și întâlniri ale personalului, după cum este necesar.

Îndeplinește sarcini ad-hoc după cum este necesar și afișează o abordare flexibilă a orelor de lucru și a cerințelor privind schimburile.

Respectați toate solicitările rezonabile ale managementului și operați la un standard profesional înalt raportând orice accident sau incident și completând cu promptitudine toate celelalte documente ale Companiei.

Finalizați verificările vehiculului înainte de utilizare, notificați orice defecțiune Managerului de operațiuni Stația de procesare / Supraveghetorului flotei / Managerului de logistică prin depunerea documentației corespunzătoare.

Experiență (America de Nord și LATAM):

Studii necesare: Liceu sau echivalent.

Experiență preferată: cunoștințe bune și înțelegere

Necesar: Permis de conducere (C, D, E); Card tahograf

De preferat: ADR, CAM si permis de conducere vehicule articulate.

Responsabilitate și angajament față de serviciu și client

Organizare si metoda de lucru

Munca în echipă și cooperare

Inițiativă și autonomie

Empatie, sensibilitate

Imaginea companiei, prezentare atenta

Optimizarea resurselor

Orientare spre rezultate

Orientare în siguranță

Certificari si/sau licente:

Descrierea de mai sus este menită să ofere un rezumat al naturii și al nivelului muncii efectuate; nu ar trebui să fie interpretată ca o listă exhaustivă a tuturor responsabilităților, îndatoririlor și cerințelor postului. Acest document nu creează un contract de muncă, implicit sau în alt mod. Stericycle va lua în considerare cererile de acomodare la locul de muncă pentru limitări fizice sau mentale protejate în conformitate cu politicile sale de resurse umane și cu legile locale. În măsura permisă de legislația locală și în conformitate cu necesitatea afacerii, Stericycle își rezervă dreptul de a modifica conținutul în mod formal sau informal, fie verbal, fie în scris, în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Stericycle pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Stericycle pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are Stericycle locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?