ECONOMIST - CONTABIL

Salar net
500 - 1000 EURO / luna

Candidatul ideal

* Absolvent studii superioare economice, training de specialitate sau orice experienta contabila: CECAR/D-SOFT sau de management constituie avantaj.
* Relatii interpersonale, parteneriat in business, organizare, administrare si munca in echipa, precum si orice experienta in aceste domenii constituie avantaj daca se doreste largirea competentelor profesionale.
* Nivel avansat de operare multifunctionale, PC - microsoft office (expert EXCEL), f.f. bun in conta/gestiune, de preferinta d-soft, internet.
* Persoana trebuie sa fie: responsabila, organizata si disciplinata profesional, cu abilitati de comunicare, rezistenta la stress, atenta in lucru la detalii/cifre, focalizata pe indeplinirea obiectivelor, cu o mentalitate constructiva si pozitiva, dispusa sa solutioneze constructiv orice situatie profesionala in limitele legii, bine educata si cu un aspect ingrijit, cunoscatoare limba italiana, portugheza, poloneza (de preferat macar una) si/sau engleza, oricare la nivel avansat.
* Contabilul trebuie sa proceseze logic fiecare activitate profesionala, sa cunoasca si sa aplice corect toata legislatia economica actualizata la zi.
*Rugam sa aplice numai persoanele care: au abilitatile si experienta precizate de noi si care au lucrat efectiv cu responsabilitatile enumerate mai jos!

Descrierea jobului

* Contabilitate primara zilnic: registru de casa, deconturi cheltuieli, dispozitii de plata si incasare, fise clienti-furnizori, registrele intrari-iesiri, fise obiecte de inventar si bonuri de consum, registre jurnal,
* Contabilitate primara lunar: situatia soldului la sfarsit de luna pe clienti si furnizori, centralizator diurna, tichete de masa,
* Intocmire balanta lunara si bilant,
* Gestiune: receptii, facturi, avize, verificarea inventarelor, stocul la sfarsit de luna pe magazia de marfuri, situatia vanzarilor lunare pe societate.
* Evidenta facturilor si documentelor de plata si urmarirea incasarilor,
* Relatii cu banca: intocmirea si depunerea borderourilor de incasare a bo si cec, plati op si internet banking, ridicarea extraselor de cont,achizitii valuta,plati externe,
* Relatii cu alte institutii: declaratii lunare si registru electronic al angajatilor, intocmirea contractelor de munca, acte aditionale la contracte de munca si decizii de incetarea a contractelor de munca, intocmirea fiselor angajatilor pentru controalele anuale de sanatate,
* Optional - Participarea la show-room-urile de prezentare,

Descrierea companiei

Aceasta companie se ocupa de prezentarea colectiilor cu mostre de incaltaminte pe stagiuni de primavara-vara si toamna-iarna in show-room-uri organizate la nivel national, de contractare / preluare de comenzi de la toate magazinele din tara, centralizarea acestor comenzi si repartizarea lor pe centre de productie, precum si de administrarea site-ului de prezentare companie/brand, eventual cu vanzari online in viitor.
Companie cu angajati putini, cifra de afaceri medie, nivel de pregatire profesionala si instruire a angajatilor la locul de munca foarte ridicat.
Rugam pe cei care s-ar integra intr-o astfel de echipa ( pe baza aptitudinilor dobandite si dovedite ) sa ne contacteze cu incredere avand in vedere siguranta companiei si profesionalismul ei. Beneficiile in raport cu eficienta in munca, pentru fiecare angajat vor fi nelimitate.