Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Adecco Professional Placement cauta pentru clientul sau, o companie multinationala specializata in servicii si reparatii utilaje de ridicat, o persoane cu experienta pentru postul de Electrician.

- Studii medii sau scoala profesionala : Profil Electric ;
- Minim 3-5 ani pe o pozitie similara ;
- Experienta / cunostinte in domeniul electric de preferat in cadrul unei fabrici;
- Disponibilitate pentru deplasari si lucrul la inaltime;

Descrierea jobului- Identifica si intervine in eliminarea defectelor electrice a utilajelor de ridicat (poduri rulante, stivuitoare, etc);
- Participa la realizarea programului de intretinere preventiva si completeaza fisele PM;

Descrierea companiei

Adecco Romania este parte a Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.

În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.