Embedded C/C++ Engineer

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Descrierea proiectului:

Înființată în 1984, Clientul Nostru este furnizorul lider mondial de sisteme de litografie pentru industria semiconductoarelor, producând mașini complexe care sunt esențiale pentru producția de circuite integrate sau cipuri. Clientul are operațiunile de cercetare și dezvoltare și producție în Țările de Jos. Luxoft caută în prezent să mărească Departamentul de Dezvoltare și Inginerie cu un inginer software talentat pentru a proiecta și implementa software încorporat pentru sisteme de cea mai înaltă precizie produsă vreodată în lume.

Responsabilitati:

În calitate de inginer software la site-ul clientului, veți lucra cu aplicații server Linux pentru departamentul de sisteme încorporate. Veți lucra cu ingineri electrici, ingineri mecatronici și ingineri de sistem pentru a defini cerințele software. După aceea, veți realiza un design software și îl veți documenta. Toate acestea sunt discutate și revizuite cu echipa dvs. de software. O echipă de aproximativ 10 persoane formată dintr-un lider de echipă, un arhitect SW, câțiva dezvoltatori seniori și câțiva dezvoltatori juniori. După ce designul SW este aprobat, sunteți responsabil pentru implementarea designului în C/C++ pentru module noi. Testerele automate și unitare sunt scrise în Python. După ce toate acestea sunt revizuite, puteți continua să descărcați codul pe una dintre mașinile noastre de litografie (care variază ca preț între 5 și 100 de milioane de dolari) și să testați codul. În timpul testării, vei colecta datele necesare pentru a putea scrie un raport de testare. Acest raport de testare este apoi revizuit și, atunci când este aprobat, software-ul dumneavoastră va fi lansat. În câteva zile, clienții noștri vor rula acum software-ul dvs. Mediul de dezvoltare este Red Hat Linux, mediul de execuție este Wind River Linux. Versiunea de software care conduce o mașină client are 40 de milioane de linii de cod. Echipele client sw lucrează în diferite moduri, cum ar fi Agile și SAFE.

Pentru a susține și menține funcționalitatea de aprovizionare și reumplere a sursei de tină, căutăm un dezvoltator de software puternic.

Candidatul va face parte dintr-o echipă SW și va lucra într-un proiect multidisciplinar. Principalele responsabilitati vor fi:

Înțelegerea actualei implementări SW încorporate

Implementați noi cerințe prin modificarea liniilor de bază actuale

Calificați noile implementări și mențineți mediile de testare

Rezolvarea problemelor și depanarea în funcție de admisia din câmp sau din fabrică

Descrierea abilităților obligatorii:

Inginer senior, 6+ ani

Principalele tehnologii sunt:

C++ 11

C încorporat

Codul este 70%C++ / 30%C

Linux încorporat

GIT

Abilități plăcute de a avea:

Gtest, cadru de robot

Script shell

Piton

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Luxoft pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Luxoft pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are Luxoft locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?