European Finance Graduate Program - work in Poland!

R00190682


Lăsați-vă diploma să vă ocupe locuri – cariere în finanțe internaționale cu o diferență


A lucra în Finanțe la Ecolab înseamnă a lucra în toate afacerile noastre. Ești împuternicit să ai un impact imediat. Succesul în această echipă înseamnă cooperarea și parteneriatul eficient cu ceilalți, lucrând în mod etic pentru a obține rezultate. Lucrul în echipă oferă posibilitatea de a lucra cu oameni din toate culturile și mediile pentru a atinge un singur obiectiv.


Pregătește-te să fii un viitor lider financiar internațional!


Programul de dezvoltare financiară este un program de absolvire cu o diferență. Aceasta este inițiativa noastră rapidă pentru construirea viitorilor noștri lideri financiari internaționali.


Veți obține experiență internațională semnificativă pe parcursul celor trei ani de program, cu timpul petrecut lucrând într-un mediu internațional, cu lideri financiari de top . Veți avea ocazia să vă extindeți limitele și cunoștințele în timp ce aflați cum funcționează finanțele.


Din prima zi vei contribui. Veți crește rapid și veți lucra la proiecte de mare impact și vizibilitate, care vă vor ajuta să vă începeți cariera financiară.


Lucrul la Ecolab este mai plină de satisfacții decât doar a ajuta la schimbarea lumii. Este vorba despre a face parte dintr-o echipă care obține rezultate, se distrează și aduce contribuții pozitive uriașe la viața altora. În plus, veți fi răsplătit cu o șansă interesantă de a vă dezvolta și dezvolta cariera într-o organizație lider la nivel mondial. Veți primi o pregătire completă, astfel încât să deveniți în curând un adevărat expert în ceea ce faceți, creându-vă propria carieră în finanțe. Există, de asemenea, suport pentru educație profesională disponibil, pe lângă pachetul nostru de salarii și beneficii competitive.


Repere ale programului


 • Program de rotație de trei ani pentru absolvenți recent de finanțe, economie sau afaceri.
 • O experiență de lucru în planificare și analiză financiară cu sediul în Cracovia, inclusiv timpul petrecut pentru susținerea ciclului de management al performanței, prognoza afacerii, planificarea afacerii, analiza reală și activitățile de raportare,
 • O experiență în echipa noastră de finanțare comercială cu sediul în Cracovia - folosind abilitățile dvs. analitice și de influență, vă veți ajuta divizia atribuită să facă oferte inteligente pentru clienți
 • O experiență de susținere a finanțării lanțului de aprovizionare în Budapesta - unde vă veți dezvolta abilitățile în materie de costuri, controlul fabricii și prognoză.
 • Oportunități de învățare și formare structurate, inclusiv finanțarea calificării profesionale CIMA și conținut financiar vizat Ecolab
 • Pachet de salarii și beneficii competitiv - inclusiv sprijin financiar și de relocare pentru toate misiunile efectuate în afara Poloniei
 • Evolutie structurata in cariera si contract permanent de munca
 • De la începutul călătoriei dumneavoastră, vă veți alătura echipei noastre în Centrul nostru de servicii pentru afaceri din Cracovia. Ne vei alătura pe un contract permanent de muncă cu compania noastră poloneză, iar aceasta va fi baza ta pe tot parcursul programului. Deși rădăcinile dumneavoastră vor fi în Cracovia, scopul nostru este să vă oferim o experiență internațională reală în timp ce învățați elementele fundamentale ale finanțelor corporative.


De ce vei avea nevoie?


 • Licență în finanțe, afaceri sau un domeniu conex
 • Fluența în limba engleză și alte limbi europene este benefică
 • Energie și atitudine condusă de acțiune
 • Atenție de primă clasă la detalii cu abilități excelente de comunicare
 • Mobilitate. Acest program implică roluri în diferite locații: Cracovia și Budapesta


Despre traiul si munca in Polonia


Polonia are o poziție economică puternică în Europa, cu costuri reduse ale vieții, cultură vibrantă și un număr mare de organizații globale cu operațiuni semnificative, este un loc minunat pentru cei care caută un avans în cariera lor de absolvent. Deși cunoscută de mulți ca un uriaș centru studențesc internațional și un oraș turistic, Cracovia este, de asemenea, unul dintre hotspot-urile globale pentru procesarea afacerilor internaționale, servicii partajate și externalizare. Este un oraș cu o adevărată senzație multiculturală. Engleza este vorbită pe scară largă și există o mare comunitate internațională. În plus, Cracovia este Centrul nostru de excelență pentru finanțe, cu lideri de top talentați, care sunt deschiși să-și împărtășească experiența.


Deține viitorul tău. Impact ceea ce contează!


Angajamentul nostru față de diversitate și incluziune


La Ecolab, credem că cele mai bune echipe sunt diverse și incluzive și suntem într-o călătorie pentru a crea un loc de muncă în care fiecare asociat să se dezvolte și să obțină tot ce e mai bun. Ne angajăm să oferim un tratament corect și egal al asociaților și solicitanților. Recrutăm, angajăm, promovăm, transferăm și oferim oportunități de avansare pe baza calificărilor individuale și a performanței la locul de muncă. În toate chestiunile care afectează angajarea, compensarea, beneficiile, condițiile de muncă și oportunitățile de avansare, nu vom discrimina niciun asociat sau solicitant de angajare din cauza rasei, religiei, culorii, crezului, originea națională, statutul de cetățenie, sexul, orientarea sexuală, identitate și expresii de gen, informații genetice, stare civilă, vârstă, dizabilitate sau statut de veteran acoperit.


În plus, ne angajăm să promovăm principiile șanselor egale de angajare (EEO) prin acțiune afirmativă (AA). Scopul nostru este să folosim pe deplin persoane minoritare, femei, persoane cu dizabilități și veterane acoperite la toate nivelurile forței de muncă. Ecolab este un loc în care îți poți dezvolta cariera, îți poți deține viitorul și influența ceea ce contează.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Ecolab pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Ecolab pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Ecolab locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?