Expert Contabil/Contabil cu experienta

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Cautam un Expert Contabil care sa aiba experienta pe zona de administrare portofoliu de clienti. Nivelul de pregatire: finalizare acte pana la nivel de BILANT. Experienta similara de cel putin 3-5 ani. Activitatea se va desfasura la biroul nostru din Bucuresti, Zona Piata Victoriei. Descrierea jobului In ce consta postul: Inregistarea tuturor operatiunilor financiar contabile in timp optim pana la nivel de BILANT in Saga, pentru un portofoliu existent de clienti; Evidenta mijloacelor fixe, a obiectelor de inventar, evidenta furnizorilor si clientilor, contabilitatea deconturilor cu personalul; Inregistrarea operatiunilor de casa si banca; Mentinerea relatiei cu clientii (telefon, email). Completarea registrelor contabile, listarea si predarea dosarelor catre clienti; Sprijin oferit echipei in activitatile desfasurate, consideram ca doar lucrand impreuna putem avea succes.
OBLIGATORIU: cunostinte avansate program contabilitate Saga – MINIM 2 ANI Experienta in domeniul financiar – contabil MINIM 2 ANI. Cunostinte avansate de operare MS Office (Excel, Word). Daca ai peste 2 ani experienta in domeniul contabil, esti candidatul ideal! Descrierea companiei O echipa tanara si dinamica. O atmosfera ideala pentru lucru si pentru dezvoltarea personala.

Descrierea jobului

- Pregătirea și întocmirea de bilanțuri, conturi de profit și pierdere și balanțe
- Contabilitate completă conform legislației
- Executarea de înregistrări, rapoarte și deconturi de TVA
- Fluxuri de numerar și previziuni
- Să fie la curent cu prevederile juridice, mai ales cu cele din domeniul fiscal, contabil și financiar
- Experienta in servicii de audit reprezinta un avantaj

Descrierea companiei

M.G.M. Profin Topexpert Srl este o firma de contabilitate, evidenta contabila si servicii de consultanta pentru management si afaceri.
Principalii colaboratori sunt societati cu capital romanesc si/sau strain ce opereaza pe teritoriul Romaniei si opereaza in diverse domenii de activitate precum: productie, IT, import-export, distributie, consultanta, servicii medicale, servicii agricole etc.

Serviciile noastre:

M.G.M. Profin Topexpert Srl ofera o gama larga de servicii de specialitate, sub forma unor pachete flexibile, care consideram ca se adapteaza diferitelor nevoi si profile profesionale, conferind posibilitatea alegerii planului tarifar corespunzator nevoilor de moment sau adaptabil perspectivelor de dezvolatare ale societatii dumneavoastra.
- Contabilitate primara
- Contabilitate financiara si de gestiune
- Consultanta pentru management si afaceri
- Organizare / Reorganizare activitate
- Servicii de salarizare si resurse umane
- Refacere contabilitate
- Servicii de “start-up
- Asistenta juridica.