Salar net
3500 RON

Candidatul ideal

Absolvent al unei facultati de farmacie, cu aviz de libera practica, membru in Colegiul Farmacistilor.
Cautam o persoana care sa puna pacientul pe primul plan si sa ii ofere toate cunostintele acumulate in anii de scoala pentru a-i fi mai bine din punct de vedere medical.

Descrierea jobului

verifica si elibereaza retetele cu medicamente compensate si gratuite conform legislatiei in vigoare;
respecta regulile de buna practica farmaceutica si codul de etica si deontologie profesionala;
aplica procedurile de asigurare a calitatii in activitatea profesionala, pentru care este responsabil si de care raspunde;
participa la receptia cantitativa si calitativa a medicamentelor si a celorlalte produse intrate in farmacie;
asigura si raspunde de pastrarea, conservarea si manipularea medicamentelor si produselor intrate in farmacie;
asigura si raspunde de evidenta, manipularea si securitatea psihotropelor si stupefiantelor, in conformitate cu legislatia in vigoare si actele normative specifice;

Descrierea companiei

Farmacia Alfa este visul împlinit al unui farmacist: de a putea oferi fiecărui pacient care ne trece pragul grija și alinarea pe care le-o dăruiești celor din familia ta, atunci când sunt în suferință.

Pe vremea când a fi farmacist nu însemna target, discount și marketing, ci cum poți fi mai bun, cum poți deprinde mai multe cunoștințe pe care să le pui în slujba celorlalți, mi-am dorit să am propria mea farmacie și oamenii de care să mă leg, să le câștig încrederea și să trudesc la menținerea stării lor de bine. Mi-am dorit să pot intra într-o farmacie, iar profesionistul din fața mea să mă pună pe primul plan și să mă trateze ca și cum îi sunt cea mai dragă ființă.

Astazi, Farmaciile Alfa înseamnă 6 locuri în care acest vis devine realitate. Nimic din toate acestea nu le-aș fi putut realiza singură: Dumnezeu mi-a scos în cale și mi-a adus aproape oameni minunați, pasionați, profesioniști, mâinile mele drepte: echipa de farmaciști și asistenți Alfa.
Oameni în care mă regăsesc, oameni în care am investit încredere și care, prin munca și dăruirea lor, au făcut ca, într-o lume farmaceutică plină de lanțuri naționale, noi să avem locul nostru și mai cu seamă PACIENȚII noștri.

Ai putea fi si tu unul dintre noi, daca vei vrea sa ne cunosti...