Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Candidatul ideal
PROFESIONIST, PUNCTUAL, CONSTIINCIOS SI IMPLICAT IN MUNCA SA.
Descrierea jobului
Frigotehnistul se ocupa in principal cu intretinerea curenta, punerea / scoaterea in / din functiune, diagnosticarea deficientelor de functionare, remedierea defectiunilor uzuale si supravegherea instalatiilor frigorifice.
Instalarea montarea intretinerea si repararea agregatelor frigorifice experienta minim un an!
Reparatii frigidere combine frigorifie si freonizari auto buna gestionare a timpului pentru a optimiza perioada de reparatie revizie pentru instalatii frigorifice.
Cerinte:
- studii medii domeniile: tehnic, frigotehnic, electromecanic, electrician;
- experienta ca tehnician service minim 2 ani- echipamente si instalatii din industria alimentara, HORECA sau similar;
- citirea de desen tehnic, cunostinte de baza in pneumatica si hidraulica;
- cunostinte MS Office;
- carnet de conducere categoria B;
- cunostinte limba engleza nivel mediu;
Responsabilitati:
- efectuarea reviziilor tehnice, consemnarea acestora, facturarea serviciilor aferente
- efectuarea si consemnarea instruirilor externe efectuate la clienti;
- intocmirea fiselor de reparatie interne;
- asigurarea necesarului propriu de piese de schimb, gestiunea corecta a acestora;
- pregatire/testare echipamente inainte de livrare;
- abilitaţi de coordonare, planificare si organizare a activitatii;
Echipamente profesionale pentru domeniul HORECA: frigidere, vitrine frigorifice, plite, cuptoare, expresoare profesionale de cafea etc.
Beneficii Oferite:
- Garantia corectitudinii contractuale;
- Salariu fix + spor vechime totala in munca + spor de noapte + spor de weekend;
- Facilitati acordate angajatilor in cadrul companiei (tichete de masa, masa calda, transport sau cazare in functie de adresa de resedinta, alte facilitiati conform Contractului Colectiv de Munca);
- Activitati sociale in cadrul companiei.
Descrierea companiei
Dnata Catering SRL, este o societate care operează, pe platforma aeroportului internaţional Henri Coandă, facilităţi de catering pentru aeronave şi de alimentatie publica (restaurante, baruri, cafenele, self service) conforme cu toate specificaţiile standardelor de operare internaţionale.