Front End developer

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Bine ați venit la ECENTA.

Noi, cei de la ECENTA, nu căutăm doar angajați, ci și membri de echipă pentru familia noastră ECENTA. Căutăm jucători de echipă cu un simț distinct al responsabilității, precum și un simț al comunității. Știm că într-o companie puternică putem realiza multe. La noi veți găsi mai mult decât un loc de muncă – vă oferim o casă profesională cu perspective reale.

Continuăm să creștem și să căutăm noi membri ai echipei care să-și găsească locul la noi. Alăturați-vă nouă ca dezvoltator front-end și aduceți echipei idei proaspete, multă curiozitate și ambiție.

Ce facem.

Lucrând în echipă, analizăm și dezvoltăm soluții pentru clienții noștri folosind produse SAP pentru a implementa procesele lor corporative. Cu alte cuvinte: iubim și reușim în munca de proiect. De la specificare și conceptualizare, în timpul implementării, până la testare și lansare: ne sprijinim clienții pe tot parcursul ciclului de proiect IT. Nu ne este teamă de provocări. În plus: gândim în afara cutiei pentru a găsi soluții potrivite acolo unde ceilalți văd probleme numai. Ca parte a întregului Grup VASS, ne străduim să oferim clienților noștri soluții în transformarea lor digitală conform motto-ului „complex made simple”. Ca grup, căutăm mereu să creștem și mai mult, cu un accent global.

Ceea ce oferim.

Un loc de muncă care nu are legătură cu niciun loc de muncă convențional de birou – și multă varietate. Și nu este doar o declarație goală. În calitate de consultant tehnic la ECENTA, veți putea experimenta o creștere tehnică și vă veți dezvolta în continuare, de exemplu, printr-o pregătire extinsă înainte de a participa la primul proiect. Veți lucra în echipe de proiect internaționale variate, unde veți fi responsabil pentru implementarea și îmbunătățirea soluțiilor IT pentru clienții care operează în întreaga lume. În același timp, veți beneficia de securitatea și beneficiile angajaților care vin cu o poziție într-o companie mijlocie care face parte din organizația mai mare VASS. Nu numai că vă oferim acoperire medicală la Spitalul Regina Maria, dar vă sprijinim și în studii și vă oferim activități distractive alături de colegi chiar și în afara programului de lucru.

Cerințe

Și tu?

În timpul studiilor, ți-a plăcut deja să-ți dezvolți site-urile sau aplicațiile și ești gata să-ți demonstrezi talentul analitic în viața profesională.
  • Îți place să programezi și îți place să te înțelegi peste probleme până când găsești cele mai potrivite soluții.
  • În calitate de membru al echipei ECENTA, veți fi responsabil pentru implementarea și îmbunătățirea soluțiilor IT pentru clienții noștri.
  • Java Script, HTML, CSS și TypeScript fac parte din activitățile tale de zi cu zi și îți place să te gândești la probleme până când găsești cele mai potrivite soluții.
  • Cunoștințele tale despre Angular (sau chiar despre framework-ul Spartacus) vor fi avantajoase atunci când faci primii pași ca consultant asociat în ECENTA.
  • Este un plus dacă ai experiență în Bitbucket/GitHub/AzureDevOps sau JIRA.
  • Un ochi pentru design ar fi grozav; veți implementa designul pentru interfața cu utilizatorul oferit de un designer UX
  • Nu ești un luptător singuratic, deoarece știi că lucrul în echipă este distractiv și contribuie la succesul tău.

Contactul personal cu clienții și creșterea tehnică te entuziasmează? Atunci aplica acum si devii membru al familiei ECENTA !

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la VASS pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la VASS pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are VASS locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?