Frontend Developer

Consultant Tehnic SAP – Dezvoltator Front End

Bine ați venit la ECENTA.

Noi, cei de la ECENTA, nu căutăm doar angajați, ci și membri de echipă pentru familia noastră ECENTA. Căutăm jucători de echipă cu un simț distinct al responsabilității, precum și un simț al comunității. Știm că într-o companie puternică putem realiza multe. La noi veți găsi mai mult decât un loc de muncă – vă oferim o casă profesională cu perspective reale.

Continuăm să creștem și să căutăm noi membri ai echipei care să-și găsească locul la noi. Alăturați-vă nouă ca Consultant SAP – Dezvoltator Front End și aduceți în echipă idei proaspete, multă curiozitate și ambiție.

Ce facem.

Ca echipă, ECENTA analizează și dezvoltă soluții pentru a oferi clienților noștri sisteme IT de înaltă calitate, care pot fi integrate optim în procesele lor de afaceri și, astfel, să le îmbunătățească operațiunile. Cu alte cuvinte: iubim și reușim în munca de proiect. De la specificare și conceptualizare, în timpul implementării, până la testare și lansare: ne sprijinim clienții pe tot parcursul ciclului de proiect IT și oferim soluții IT excelente. Nu ne este teamă de provocări. În plus: gândim în afara cutiei pentru a găsi soluții potrivite acolo unde ceilalți văd probleme numai.

Ceea ce oferim.

Un loc de muncă care nu are legătură cu niciun loc de muncă convențional de birou – și multă varietate. Și nu este doar o declarație goală. În calitate de consultant tehnic la ECENTA, veți putea experimenta o creștere tehnică și vă veți dezvolta în continuare, de exemplu, printr-o pregătire extinsă înainte de a participa la primul dumneavoastră proiect. În același timp, veți beneficia de securitatea și beneficiile angajaților care vin cu o poziție într-o companie mijlocie care face parte din organizația mai mare VASS.

Cerințe

Și tu?

În timpul studiilor, ți-a plăcut deja să-ți dezvolți site-urile sau aplicațiile și ești gata să-ți demonstrezi talentul analitic în viața profesională.
  • În calitate de membru al echipei ECENTA, veți fi responsabil pentru implementarea și îmbunătățirea soluțiilor IT pentru clienții noștri.
  • Ai fost deja introdus în software-ul de afaceri? Grozav! Dacă nu, atunci nu vă faceți griji. Te vom instrui.
  • Java Script, HTML, CSS și TypeScript fac parte din activitățile tale de zi cu zi și îți place să te gândești la probleme până când găsești cele mai potrivite soluții.
  • Cunoștințele dvs. despre cadrul Angular, Spartacus vor fi avantajoase atunci când faceți primii pași ca consultant asociat în ECENTA.
  • Așteptați cu nerăbdare să lucrați într-un mediu internațional – ECENTA vă va prezenta colegilor din întreaga lume.
  • Ați dori să intrați în contact cu clienții și apreciați interacțiunea regulată și sprijinul unei echipe.
  • Nu ești un luptător singuratic, deoarece știi că lucrul în echipă este distractiv și contribuie la succesul tău.

Contactul personal cu clienții și creșterea tehnică te entuziasmează? Atunci aplica acum si devii membru al familiei ECENTA !

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la VASS pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la VASS pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are VASS locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?