Funcționar administrativ

Salar net
500 - 1000 EURO / luna

Candidatul ideal

Studii superioare absolvite în domeniul Economic sau Juridic;
Experință de muncă în relații cu clienții;
Abilități de comunicare și relaționare;
Prezență plăcută;
Disponibilitate la deplasări în București;
Persoană organizată și punctuală;
Foarte bun utilizator de aplicații de birou (MS Office, Open Office etc.)
Experiență anterioară într-o firmă membru CECCAR;

Descrierea jobului

RESPONSABILITĂȚI:
Noul nostru coleg sau colegă se va ocupa de întocmirea unor documentații diverse pentru clienți, de relația cu aceștia și va urmări extinderea portofoliului de servicii achiziționate de către clienți. De asemenea, noul membru al echipei va răspunde solicitărilor prospecților interesați de serviciile grupului.

În realizarea acestor sarcini, se vor întocmi documente variate, oferte, contracte, se vor utiliza aplicații și aparatură de birou, se va interacționa cu clienții și cu angajații lor.

Programul de lucru este de luni până vineri, de la 8:30 la 17:00, cu o jumătate de oră pauză de masă.

BENEFICII:
Se oferă salariu fix ce va fi negociat în urma interviului, bonuri de masă și acces la programe de formare suportate de către companie.

Descrierea companiei

Grupul nostru de societăţi este unul dintre cele mai bune locuri în care se poate demara o afacere: oferim consiliere, înfiinţăm firme, ţinem contabilitatea şi administrăm personalul. Misiunea noastră este să facem viaţa mai uşoară şi mai profitabilă oricărui întreprinzător care îşi gestionează afacerea împreună cu noi. Avem în spate o echipă de profesionişti economişti, experţi contabili, inspectori resurse umane, jurişti si avocaţi. Această echipă are ca obiectiv furnizarea unor servicii integrate, specifice nevoilor întreprinzătorilor, la preţuri corecte, care să reflecte costurile interne, să ţină cont de realitatea din piaţă dar mai ales de stadiul de dezvoltare al întreprinzătorului client. Serviciile oferite sunt complexe şi includ toată gama de evidenţe contabile, experiză contabilă, consultanţă legată de înfiinţări, modificări şi radieri de firme la ONRC, administrare personal şi relaţii de muncă. www.accountable.ro