IBM Internship Developer CRM - Microsoft Business Applications

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

520612BR


Introducere


La IBM, munca este mai mult decât o muncă - este o chemare: A construi. A proiecta. A coda. Să consulte. Să gândesc împreună cu clienții și să vândă. Pentru a face piețe. A inventa. A colabora. Nu doar pentru a face ceva mai bun, ci și pentru a încerca lucruri pe care nu le-ai crezut niciodată posibile. Ești gata să conduci în această nouă eră a tehnologiei și să rezolvi unele dintre cele mai provocatoare probleme ale lumii? Dacă da, hai să vorbim.


Rolul și responsabilitățile dvs


În calitate de stagiar în Dezvoltare software, veți învăța elementele fundamentale de codificare împreună cu alte cadre și tehnologii pentru a construi o bază solidă care vă va ajuta să performați mai ușor în oricare dintre proiectele noastre. Mai întâi veți trece printr-un program intensiv de bootcamp, unde se va pune accent pe dobândirea de cunoștințe esențiale și pe practicarea acestor cunoștințe cu exerciții practice. După bootcamp, veți fi integrat într-una dintre echipele noastre de livrare, învățând cum construiesc soluții și interacționează cu partenerii clienți.


Prețuim pasiunea, adaptabilitatea și atitudinea decât experiența. Considerăm abilitățile soft ca fiind abilități tehnice și le prețuim la fel de mult ca și capacitatea de a codifica. Vei învăța, vei învăța și vei învăța. Garantam invatare continua.


Stagiul IBM este pe program full time, contract de 3 luni, cu mare posibilitate și dorit să continue colaborarea.


Experienta tehnica si profesionala necesara


 • Student în ultimul an al proaspăt absolvent de Informatică sau conexe (Cibernetică/ Politehnică/ Matematică etc.)
 • Bună înțelegere a limbajelor de programare orientate pe obiecte
 • Bună înțelegere a bazelor de date relaționale și SQL
 • Autoînvățător rapid și motivat
 • Comunicativ și adaptabil
 • Reziliență în învățare, adoptare și lucru cu diferite cadre

.Limbi:


 • Fluent în limba engleză
 • O a doua limbă ar fi un avantaj


Expertiza tehnica si profesionala de preferat


 • Experiență cu Java, JavaScript
 • Experiență în construirea de aplicații web
 • Cunoștințe despre modele de proiectare software, mai multe limbi și paradigme de dezvoltare
 • Ar fi un bonus să ai experiență cu Open Shift și/sau Kubernetes


Despre Business Unit


IBM Consulting este afacerea IBM de consultanță și servicii profesionale la nivel mondial, cu capacități de lider pe piață în transformarea afacerilor și a tehnologiei. Cu o expertiză profundă în multe industrii, oferim servicii de strategie, experiență, tehnologie și operațiuni multora dintre cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Oamenii noștri se concentrează pe accelerarea afacerilor clienților noștri prin puterea colaborării. Credem în puterea tehnologiei utilizate în mod responsabil pentru a ajuta oamenii, partenerii și planeta.


Viața ta @ IBM


Îți poftești să înveți mai multe? Sunteți pregătit să rezolvați unele dintre cele mai unice provocări ale lumii? Și gata să modeleze viitorul pentru milioane de oameni? Dacă da, atunci este timpul să ni se alăture, să-ți exprimi individualitatea, să-ți dezlănțui curiozitatea și să descoperi noi posibilități.


Fiecare membru al IBM și cei potențiali ca tine, au o voce, își croiesc propriul drum și își folosesc experiența pentru a contribui la co-crearea și la adăugarea poveștii noastre. Împreună, avem puterea de a face schimbări semnificative – de a modifica structura clienților noștri, a societății și a IBM, pentru a crea un impact cu adevărat pozitiv și pentru a face lumea să funcționeze mai bine pentru toată lumea.


Este timpul să-ți definești cariera.


Despre IBM


Cea mai mare invenție a IBM este IBMer. Credem că prin aplicarea inteligenței, rațiunii și științei, putem îmbunătăți afacerile, societatea și condiția umană, aducând puterea unui cloud hibrid deschis și a unei strategii AI la viață pentru clienții și partenerii noștri din întreaga lume. Reinventăm neliniștit din 1911. , nu suntem doar una dintre cele mai mari organizații corporative din lume, suntem și unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie și consultanță, multe dintre companiile Fortune 50 bazându-se pe IBM Cloud pentru a-și conduce afacerea. La IBM, ne mândrim că suntem primii care adoptă inteligența artificială, calculul cuantic și blockchain. Acum este timpul să vă alăturați călătoriei noastre spre a fi un inovator tehnologic responsabil și o forță pentru bine în lume.


Declarație de locație


IBM vrea să vă aduceți întregul sine la muncă și pentru dvs. acest lucru ar putea însemna capacitatea de a lucra în mod flexibil. Dacă sunteți interesat de un model de lucru flexibil, vă rugăm să discutați cu echipa noastră de recrutare pentru a afla dacă acest lucru este posibil în mediul de lucru actual.


Fiind Tu @ IBM


IBM se angajează să creeze un mediu divers și este mândru să fie un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, sarcină, dizabilitate, vârstă, statut de veteran sau alte caracteristici. IBM se angajează, de asemenea, să respecte toate practicile corecte de angajare în ceea ce privește cetățenia și statutul de imigrare.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la IBM pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la IBM pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are IBM locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?