Inginer constructor/ Sef de santier

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Cerinte:

  • abilitati de organizare si planificare a lucrarilor din santier
  • cunostinte si experienta in domeniul constructiilor
  • abilitati de comunicare cu beneficiarii lucrarilor
  • absolvent studii superioare constructii constituie avantaj

Descrierea jobului


Responsabilitati:

Planifică și organizează execuția lucrărilor, verifică realizarea lucrărilor cu respectarea ordinii de execuție stabilită, stadiul lucrărilor și încadrarea în termenele de execuție;
Planifică, urmărește și coordonează activitatea din șantier a subcontractarilor
Coordoneaza si supervizează activitatile din cadrul santierului privind controlul calitatii si pregătirea/instruirea echipelor din subordine in conformitate cu standardele in vigoare si obiectivele companiei;
Studiază detaliile de proiectare și documentația tehnică necesară pentru lucrările de construcție
Răspunde de respectarea riguroasă a tehnologiilor si a sigurantei in execuție;
Menține legătura cu persoanele din cadrul firmei implicate in procesul de constructie;
Intocmeste documentatia de calitate aferenta lucrarilor executate (Cartea Tehnica a constructiei);
Intocmeste necesarul de materiale, resurse financiare, resurse umane si urmareste incadrarea costurilor in bugetul alocat;
Intocmeste rapoarte de lucru și verifica/realizează situații de lucrări

Descrierea companiei

Atlas Sport cea mai mare firmă specializată în construcții sportive din România cu santiere in toate judetele din tara cauta sef de santier/inginer constructor cu experienta.

Tinta noastră este să ramanem în continuare alegerea nr 1. Pasionați de proiectare şi construcţie baze sportive şi locuri de joacă, furnizăm cu mare success soluţii complete şi accesibile pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din România. Realizam baze sportive si parcuri pentru sute de clienti in Romania si Europa de la corporații multinaționale (LIDL, PIRELLI, GEDEON RICHTER ș.a.) la primării importante (Satu Mare, Giurgiu, Bistrița, ș.a.), ministere, cluburi și licee sportive (LPS Roman, ș.a.), universități (UMF, USAMV Cluj, Univ. Pitești, Iași, ș.a.), antreprenori și investitori privați – toți aceștia ne-au ales pentru a realiza cele mai bune terenuri de sport si locuri de joaca.
Serviciile oferite includ tot ce ţine de realizarea unui proiect de la A la Z, de la proiectare, până la predarea la cheie a unui proiect. Dintre lucrările realizate în trecut, enumerăm: terenuri de sport pentru practicarea a diverse activități sportive (fotbal, handbal, tenis, baschet, volei, etc.), de dimensiuni variate, cu diferite suprafeţe de joc (gazon natural, gazon sintetic, tartan, zgura, etc.), acoperite sau descoperite, cu împrejmuiri, nocturne, dotări, și alte lucrări aferente, precum şi spații de agrement.

Pasiunea noastră este de a încuraja practicarea unei vieți sănătoase prin sport, construind cele mai bune baze sportive.

Misiunea noastră este de a fi SOLUŢIA pentru orice client care are nevoie de un proiect de infrastructură sportivă în România.

Scopul nostru este de a vedea clienţii satisfăcuţi şi comunităţile locale cum se bucură de rezultatul muncii noastre.