Inginer elctronist PLC

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Clientul nostru este un important producator de utilaje industriale automatizate, cat si un distribuitor de componente industriale, din Oradea!

Cerinte:
- Absolvent studii superioare (Electronica, Automatica);
- Experienta profesionala de minimum 1 an in domeniul proiectarii PLC;
- Cunostinte de limba engleza;
- Capacitate de analiza si sinteza.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Conceptie scheme electrice cu aparatura complexa – automate programabile (PLC);
- Planifica, coordoneaza si participa la executia lucrarilor de interventie asupra tuturor utilajelor, echipamentelor si instalatiilor din fabrica;
- Analizeaza cauzele defectelor si defineste actiuni de prevenire ale acestora;
- Asigura functionarea sistemelor de automatizare in paramentrii tehnici stabiliti;
- Asigura suport la realizarea proiectelor de instalari si punere in functiune.

Beneficii:
- Program de lucru: luni-vineri, 08:00-16:30;
- Oferta salariala negociabila;
- Decontare abonament

Descrierea companiei

Puteti trimite CV-ul dvs. la adresa: hr.office @gaminvest.ro

Compania GAMINVEST Romania, cu sediul în Oradea, Bihor, prestează variate servicii pentru companiile care fac afaceri în Romania, oferindu-le oportunități de dezvoltare, atât la nivel de start-up afacere, pentru întreprinderile mici și mijlocii, cât și la nivel de investiții și dezvoltare pentru companiile mari.

Prin serviciile noastre de consultanță și înființări firme, imobiliare, oferim posibilități de investiții în România și dezvoltare a afacerii. Deasemenea oferim suportul financiar-contabil prin biroul de contabilitate din Oradea iar prin campaniile dezvoltate în sectorul business și marketing oferim bază în dezvoltarea afacerii de orice tip în Romania.

Totodată dispunem de un generos portofoliu de oferte imobiliare din piata romanească, oferind dezvoltatorilor și investitorilor optiuni și idei de afaceri, investiții la pachet cu asistență și consultanță business, intermedieri vânzări și închirieri imobilare.

Pe scurt, pachetul nostru de servicii vine în întampinarea tuturor nevoilor unui client, bazat pe un concept European modern, ce are la baza complexitatea serviciilor, indiferent de stadiul în care se află investiția. Ne recomandă cei peste 10 ani de experiență pe piață din Romania, fiind capabili în momentul de față să oferim serviciile mai sus enuntate, la un nivel de prestație exigent și profesional.

SITE: https://www.gaminvest.ro

FACEBOOK: https://www.facebook.com/locuridemuncainbihor (GAMINVEST HR)