Inginer electronica, automatizari, mecatronica, mecanica

Salar net
> 1500 EURO / luna

Candidatul ideal

Vrei o cariera pe plan european , in Germania? Imbratiseaza aceasta provocare si da start carierei tale in domeniul tehnic. Cautam candidati cu studii tehnice dornici sa se dezvolte profesional!
Firma noastra ofera oportunitati profesionale pentru tehnicieni/mecanici in domeniile electronica, electrica, electromecanica, automatizari si mecatronica.

limba germană la nivel de comunicare (A1-A2-B1) prezinta un avantaj
compania noastra ofera cursuri de limba germana pentru a va facilita integrarea
va vom sustine pentru a dobandi cat mai repede abilitatile lingvistice necesare
Specializare intr-unul din domeniile mecanica, constructii de masini, mecatronica, electrica,electronica, automatizari sau pregătire profesională asemănătoare
Cunostinte in domeniul functionarii echipamentelor si componentelor mecanice, electromecanice, pneumatice, hidraulice;
cunoașterea limbajului de specialitate - solicitantul trebuie să comunice independent la locul de muncă, să înțeleagă sarcina, să o execute conform instrucțiunilor, să descrie problema
experiență profesională în domeniu
experiență în lucrul cu aparatele de măsurare și testare
abilitatea de a citi planurile instalațiilor electrice
cunoștințe tehnice și electronice
capacitate de a lucra de sine stătător și cu atenție
capacitate de reacție, fiabilitate, capacitate de a lucra în echipă
buna capacitate de analiza si sinteza
permis auto și mașină personală – prezintă un avantaj

Descrierea jobului

Job-ul dumneavoastra va depinde in special de o evaluare ulterioara efectuata impreuna cu dumneavoastra de catre specialistii noastri pentru a ne asigura ca va vom aloca postul ideal.

Descrierea companiei

Reprezentam peste 65 de firme importante din Germania care activeaza in sectoarele ingineriei mecanice, automatizarilor, automotiv , prelucrarea materialelor plastice , productia de mobila si industria alimentara.
Aceste firme genereaza peste 9000 de locuri de munca si ne-am bucura daca v-am putea oferi job-ul ideal conform abilitatilor si asteptarilor dumneavoastra.
Daca sunteti interesat de aceasta oportunitate va invitam sa aplicati la aceasta postare iar CV-ul dumneavoastra va fi analizat, urmand a fi contactat in cel mai scurt timp pentru mai multe detalii.

Despre noi:
https://wwl-flex.wixsite.com/wwl-flex