Confidential

Inginer Electronist

  • Confidential
Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Cerinte:

Studii superioare tehnice definitivate (Electronica/Electrotehnica/Automatizari);
Experienta minim 3 ani pe o pozitie similara;
Cunostinte automate programabile (Siemens, Schneider, Omron, Fanuc, etc);
Limba engleza – nivel avansat;
Cunostinte operare pachet Microsoft Office (word, excel, ppt);
Personalitate pozitiva, flexibila, orientata catre rezultate;

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Asigura intretinerea, repararea si exploatarea sistemelor electronice a tuturor echipamentelor din productie pentru functionarea in parametrii normali a liniilor de productie.
Instaleaza si pune in functiune echipamentele electronice ale instalatiilor/utilajelor din productie – respecta documentatia pusa la dispozitie de catre producator.
Intocmeste documentatia de instalare, executie a sistemelor electronice din instalatii.
Verifica si supravegheaza starea de functionare a sistemelor electronice ale instalatiilor din productie.
Inlocuieste sistemele electronice in cazul defectarii lor.
Intocmeste liste si grafice de lucrari, necesar de materiale si forta de munca in vederea realizarii reparatiilor anuale necesare.
Efectueaza reparatiile la componentele electronice existente la toate instalatiile din productie in conformitate cu graficele intocmite.
Completeaza documentele tehnice privind sistemele electronice dupa efectuarea reviziilor si reparatiilor.
Asigura executarea, cu caracter preventiv, a testelor stabilirii starii de uzura a echipamentelor electronice.
Raspunde de efectuarea la timp a operatiilor de intretinere, a echipamentelor electronice din instalatii, participa la reviziile tehnice si la reparatiile planificate.
Raspunde de realizarea calitativa si la timp a lucrarilor de reparatii.

Descrierea companiei

IG Watteeuw este o companie multinationala cu capital Belgian, din platforma BMT Romania. Filiala din Iasi s-a infiintat in anul 1998, sub numele de BMT Romania si s-a dezvoltat continuu; in anul 1997 compania s-a divizat in 3 firme distincte: IG Watteeuw, CNUD EFCO si BMT Aerospace Romania. IG Watteeuw Romania produce roti dintate si componente pentru cutii de viteza, transmisii pentru trenuri, metrouri, compresoare, vapoare si alte echipamente industriale de inalta precizie, adresate clientilor de notorietate din piata externa. Compania IG Watteeuw, cea mai mare firma din platfoma BMT, are in acest an o echipa fiind formata din 450 de angajati, cu plan de dezvoltare in urmatorii ani. Detinem si utilizam echipamente CNC de ultima generatie si personal cu cel mai inalt nivel de calificare si cunostinte. Ne focusam pe continua inovare, imbunatatire si standardizarea proceselor pentru a aduce mai multa valoare companiei noastre. Angajatii companiei beneficiaza de autonomie intr-un mediu de lucru bazat pe calitate, productivitate, securitate si inspiratie. Dezvoltarea, cresterea nivelului de cunostinte, flexibilizarea, implicarea, deschiderea si respectul reprezinta cheia catre obtinerea unei afaceri stabile si a excelentei operationale.