Inginer executie structuri metalice

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

-Studii superioare, de preferat in domeniul constructiilor;
-minim 2 ani experienta in executia lucrarilor de confectii metalice (uzina si montaj);
-bune cunostinte utilizare PC (Microsoft Office), bune cunostinte utilizare Autocad;
-abilitati manageriale (planificare, organizare, coordonare si initiativa);
-orientare catre rezultat si catre client;
- capacitatea de a lucra cu termene limita;
-permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

Conduce, coordoneaza si controleaza derularea lucrarilor de executie atat in uzina, cat si in santier , in vederea realizarii proiectelor in conditii de eficienta tehnico-economica si de calitate, cu respectarea bugetului stabilit si incadrarea in termenul de executie asumat prin contract.
Oferim pachet salarial atractiv (salariu de baza consistent, bonusuri in functie de performanta, masina de serviciu , laptop, telefon), posibilitati de dezvoltare profesionala, oportunitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti.

Descrierea companiei

Cu o experienţă vastă in domeniul construcţiilor şi a producţiei suntem convinşi că putem satisface toate cerinţele dumneavoastră legate de proiectarea, uzinarea şi montajul structurii metalice cât şi elementelor de anvelopare.

Structurile din metal au costuri de investiție și întreținere mai mici decât structurile clasice din beton armat. Rapiditatea în execuție, flexibilitatea design-ului și costurile reduse fac din acest tip de structuri principala soluție tehnică pentru hale metalice, garaje industriale, săli de sport, showroom-uri, clădiri de birouri, hale agrozootehnice, etc.