CERINTE:
- absolvent de studii superioare de specialitate - de preferat Facultatea de Industrie Alimentara
- abilitati de control a activitatii specifice
- disponibilitate la program in schimburi
- cunostinte de legislatie sanitar veterinara, norme si reguli de igiena
- abilitati de comunicare
ATRIBUTII, SARCINI, COMPETENTE:
-colaboreaza cu seful de sectie la intocmirea necesarului de aprovizionare tinand cont de stocurile existente
-respecta tehnologiile si retetele de fabricatie
-raspunde de aplicarea intocmai, in productie, a retetelor de fabricatie
-verifica daca personalul muncitor din sectie realizeaza productia cu eficienta maxima
-adopta masuri pentru incadrarea in normele de consum planificate, prin reducerea consumului de materii prime, materiale, combustibili, energie si apa
-urmareste folosirea operationala a utilajelor si intretinerea acestora
-asigura si raspunde de aplicarea normelor de securitatea si igiena a muncii;
-raspunde de calitatea produsului finit
-raspunde de respectarea si urmarirea trasabilitatii
-supravegheaza si controleaza gradul de igiena al tuturor spatiilor cuprinse in sectia de industrializare, spatiilor de depozitare
-semnaleaza deficientele intervenite pe parcursul procesului de productie, dand solutii pentru remedierea urgenta a acestora;
Beneficii:
• Contract individual de munca pe durata nedeterminata;
• Salariu de incadrare atractiv;
• Majorari salariale functie de performanta profesionala;
• Tichete de masa;
• Masa calda pe zi inclusa;
• Asiguram transport;
• Instruiri profesionale;
• Un mediu de lucru placut.
VALORILE NOASTRE:
Respect: La Vascar, clienţii sunt pe primul loc. Ne gândim la ei în fiecare moment. De aceea, facem eforturi pentru a le oferi experienţe unice şi mese gustoase, le respectăm alegerile şi exigenţele şi ne propunem zilnic să ne ridicăm la nivelul pe care şi-l doresc. Să fim mai buni în tot ceea ce facem.
Spirit de echipa: Încurajăm spiritul de echipă şi suntem conştienţi că doar perfecţionându-ne din interior putem oferi clienţilor şi societăţii un exemplu de profesionalism şi excelenţă. Vascar este un membru activ al comunității și susţine cauze sociale din trei domenii majore: educație, mediu şi sănătate.
Responsabilitate: Responsabilitatea faţă de consumator ne îndeamnă să investim în calitate, în cele mai performante tehnologii de preparare a cărnii, să inovăm continuu şi să respectăm cele mai înalte standarde de siguranţă. De aceea, încurajăm o conduită de business bazată pe dedicare, integritate, onestitate şi transparenţă
Calitate: Calitatea este valoarea fundamentală care defineşte şi modelează cultura noastră antreprenorială, fundaţia pe care se sprijină activitatea noastră de zi cu zi şi recunoaşterea Vascar pe piaţă.
Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord cu aceştia.
Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate.
Compania îşi rezervă dreptul de a testa competenţele declarate de către candidaţi.