Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Cerinte:
- Studii superioare de specialitate in Industria alimentara sau Managementul calitatii
- Curs HACCP (recomandat)
- Curs de audit de calitate (recomandat)
- constituie avantaj experienta in industria laptelui
- bune cunostinte operare PC
Responsabilitati:
- Responsabil HACCP,completarea documentatiei HACCP din sectia de productie
- Intocmirea zilnica a rapoartelor de productie si introducerea lor in programul de contabilitate ASIS
- Receptia calitativa a materiilor prime si a ambalajelor
- Analiza organoleptica si microbiologica a materiilor prime, ambalajelor si a suprafetelor de lucru (dupa caz)
- Analize ale neconformitatilor
- Intocmirea necesarului de materii prime si ambalaje in functie de comenzile zilnice
- Verificarea pe flux a calitatii si conformitatii produselor finite
- Verificarea respectarii normelor de igiena
- Indeplinirea altor sarcini curente
- efectuarea de audite interne ale calitatii
- elaborarea si aplicarea documentelor sistemului calitatii