Inginer IT Sistem Software ->COR 251203

Salar net
600 EUR

Candidatul ideal

Are cunostinte solide in domeniul arhitecturii calculatoarelor, retelelor de calculatoare, securitatea datelor, sisteme de operare, a limbajelor de programare bash si SQL .

Are cunostinte medii privind ciclul de dezvoltare al produselor software, baze de date, functiile sistemelor de tip ERP .

Are cunostinte elementare de electronica aplicata.

Are disponibilitate de lucru in echipa, capacitate de intiativa, creativitate si decizie pentru incadrare in resursele proiectelor alocate . Are capacitatea de comunicare sintetica, interna si externa, asupra starii proiectului si incidentelor aparute in derulare.

Descrierea jobului

Participa la etapele de constructie si livrare a solutiei software si hardware in cadrul proiectelor de solutii informatice .

Instaleaza si configureaza , conform specificatiilor tehnice si a manualelor de service , solutii complete sau partiale care integreaza produsele ERP Inttec, sisteme de operare, retele informatice, periferiferice, solutii de securitate date , in cadrul solutiilor noi sau in cadrul operatiunilor de mentenanta.

Ofera suport tehnic catre clientul final de nivel mediu si avansat pentru infrastructura si de nivel scazut si mediu pentru ERP Inttec .

Descrierea companiei

Inttec , fondat acum peste 25 ani, este lider local pe piata de software ERP. Vizitati site-ul Inttec pentru detalii..
http://erp.inttec.ro