Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Cerinte:
-Studii superioare industria alimentara finalizate;
- Experienţă în Asigurarea Calităţii- minim 1 an;
- Experienţă în efectuarea măsurătorilor de laborator şi de utilizare a instrumentelor de măsurare;
- Bune cunoştinţe de calculator (MS Office, Microsoft Outlook);
- Abilitatea de a comunica eficient, de a coordona activitatea de sortare şi întocmi documentele aferente;
- Aptitudini organizatorice, de coordonare, flexibilitate în ceea ce priveşte organizarea timpului;
- Persoană orientată spre rezolvarea problemelor, punctuală, dinamică, capabilă să stabilească priorităţi, serioasă şi deschisă la idei noi;
- Abilitate de a lucra în condiţii de stres;
- Spirit de iniţiativă si abilităţi de luare a deciziei;
Responsabilitati si sarcini:
- Efectueaza si raspunde pentru incercarile si inspectiile specifice receptiei materiei prime, fluxului de fabricatie si produsului final asa cum sunt ele stabilite in planul de inspectii si incercari ;
- Completeaza formularele de control cu rezultatul determinarilor si le indosariaza la sfarsitul schimbului mentinand ordinea in dosare;
- Pune etichete STOP pe materiile prime care nu a fost inca receptionate din punct de vedere calitativ si care au sosit in depozit pe schimbul sau;
- inlocuieste etichetele STOP cu cele APROBAT cand receptia a fost finalizata iar rezultatul este corespunzator;
- Verifica periodic retetele, comparativ cu specificatiile produsului ;
- Identifica punctele de inspectie si determina amploarea controlului;
- Analizeaza datele rezultate in urma incercarilor si inspectiilor impreuna cu directorul calitate;
- Analizeaza conformitatea produsului in urma determinarilor si inspectiilor efectuate cu conditiile specificate;
- Raspunde de respectarea planificarii si trimiterea produselor finite pentru analize la laboratoarele externe;
- Urmareste si coreleaza rezultatele analizelor de la laboratoarele externe si anunta seful de laborator sau directorul calitate in cazul unor rezultate necorespunzatoare ;
- Planifica si realizeaza instruirile GHP (reguli de igiena) cu personalul din productie;
- Mentine inregistrarile acestor evaluari si instruriri ale personalului;
- Participa la degustari si la realizarea noilor retete alaturi de Managerul de produs;
- Realizeaza calibrarea instrumentelor de laborator si inregistreaza aceste calibrari in fisele de laborator;
- Calculeaza abaterea standard de la masa neta a preambalatelor;
- Inspecteaza zonele de productie si depozitele pentru a verifica starea de curatenie a acestora ;
- Verifica completarea formularelor de flux pe schimbul sau;
- In cazul detectarii unor neconformitati, instiinteaza seful de laborator si directorul calitate intocmeste RNC;
- Participa dupa caz, la sedinta de analiza a datelor si intocmeste procesul verbal;
- Duce la indeplinire orice alte sarcini date de seful de laborator sau directorul calitate;