Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Cerinţe:
- cunoasterea tehnologiei in industria carnii;
- cunostinte despre procesele de fabricatie din industria carnii (transare, procesare, etc);
- excelente abilitati de organizare, planificare si coordonare a activitati specifice;
- persoana cu spirit practic, indemanare, meticulozitate, atentie;
- cunostinte ale principalelor standarde de calitate si siguranta alimentului (ISO, IFS, BRC, HACCP).
Educatie:
- Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor – Specializarile: Ingineria produselor alimentare (carne si preparate din carne) sau Controlul si expertiza produselor alimentare (carne si preparate din carne);
- bune cunostinte de operare PC si MS Office;
-Cunoasterea limbii engleze poate constitui un avantaj;
Atributii principale:
- monitorizarea activitatii de productie intr-o unitate specializata de abatorizare a pasarilor;
- verificarea in diverse faze de fabricatie a calitatii materiilor prime si a produsului finit;
- intocmirea documentelor specifice activitatii;
-aplicarea principiilor HACCP sau a altor standarde de calitate si siguranta alimentara implementate de unitate